Horoskop

Direktno.rs

25. 03. 2020. 19:25 0

Najstrastveniji znak ujedno i NAJPOSESIVNIJI

Svaki horoskopski znak ima svoje mane i vrline. To ga upravo čini jedinstvenim u odnosu na druge. Ljubav, nikada nije jednostavna, barem što se tiče pojedinih znakova u horoskopu.

Retko ko da može da shvati kako Škorpija doživljava ljubav. Jedan od najmisterioznijih, najkompleksijih i najosvetoljubivih znakova je dokaz da je ljubav sve, samo ne neka prolazna, nebitna stvar!

Ponekada nije lako odgovoriti da pitanje da li je lakše da vas Škorpija mrzi ili voli. Kod njih je granica između ljubavi i mržnje veoma tanka i za tili čas to može da se promeni.

Kako su Škorpije veoma dubiozne, ljubav koju osećaju za nekoga je kombinacija stasti, perverzije, posesivnosti i brižnosti. Škorpija je znak koji intuitivno oseća šta vam najviše treba i učiniće upravo to kako bi vas namamio još više.

Ukoliko izneverite Škorpiju, to može preko noći da se promeni. Ta posesivna osoba od Škorpije koja vas voli, može lako da se pretvori u tvrdoglavog osvetnika.Zbog svega toga, onako kako voli Škorpija se nikada ne zaboravlja, ali nije ni lak posao.

Škorpijama najviše odgovaraju Rakovi i Ribe, jer se najbolje slažu prema senzibilitetu.

Međutim, kako su Škorpije veoma tvrdoglave često im prijaju Lavovi i Bikovi, koji prkose njihovoj prirodi. U takvoj opciji Škorpija i voli i mrzi, pa se ta emotivna stanja prepliću.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati