Korona

Direktno.rs

02. 12. 2021. 19:11 10

ČOVEK OD REČI: Vučiću, šta bi sa stanovima u BGH2O za vakcinisane?

Država će uskoro organizovati nagradnu igru za vakcinisane građane Srbije, a glavna premija biće stan u prestonici, i to najverovatnije u ekskluzivnom naselju "Beograd na vodi" i automobili "Fijat 500 L" - glasila je vest provučićevskog tabloida Informer iz jula ove godine. Kao i nebrojano puta pre, Aleksandar Vučić je opet slagao građane Srbije.

- Država je izdvojila ogromnu svotu novca, pa će pored stana i automobila, obezbediti još vrednih poklona: robne nagrade, vaučeri za putovanja, poklon-popusti itd. Konačan spisak nagrada biće poznat do kraja nedelje, kada će javnost i biti obaveštena o pravilima nagradne igre - objavio na sva zvona tabloid pod direktnom kontrolom Aleksandra Vučića.

Kako je preneo portal Pink, na ovu odluku država Srbija se, navodno, odlučila kako bi motivisala građane da se vakcinišu, da bismo izašli iz epidemije.

- Čak 90 odsto nagrada za vakcinisane biće namenjeno mladim ljudima, odabraćemo nagrade koje su bazirane na interesovanju građana od 18 do 30 godina - rekao je Mirsad Đerlek, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja.

Ipak, prošlo je pet meseci od najavljene nagradne igre, a ispunjenje obećanja nije na vidiku. Očito da je Vučić procenio da se preračunao i da su obećane nagrade previše za vakcinisanu srpsku sirotinju. Gde neki penzioner da se baškari u stanu u "Beogradu na vodi" i kvari ugođaj Vučićevim tajkunima. Prosto, ne uklapa se.

Obećanje, ludom radovanje, rekao bi narod, koji Vučić skoro deset godina pravi ludim i vuče ga za nos, nudeći mu šarene laže. Koliko Vučić misli o epidemiji i zdravlju ljudi, svedoče i masovni skupovi koje malo-malo pa organizuje, direktno ugrožavajući živote svojih pristalica. Poslednji u nizu bila je proslava 13. rođendana SNS u Štark Areni prošle subote.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati