Korona

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

26. 09. 2021. 17:12 17

Lončar: To što ne vidite Krizni štab, ne znači da ne radi

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da se broj zaražene dece menja iz sata u sat, da ima dosta pozitivne školske dece i da su po ovom što se sada vidi oni ozbiljni prenosioci bolest.

- Sa druge strane pojavila su se još dva virusa koja su slična koroni, a tek očekujemo i sezonski grip - upozorio je Lončar u Nišu i dodao da će naknadno dostaviti tačan broj obolele dece.

Na pitanje zašto je zdravstvenim ustanovama na jugu Srbije zabranjeno da objavljuju brojeve preminulih od korone, Lončar kaže da ne zna zašto je to tako.

- Moguće je da je to što smo imali neslaganja, da je recimo, preminuo pacijent iz Vranja u bolnici u Nišu, pa se računa da se vodi da je umro i u Nišu i u Vranju - objasnio je ministar zdravlja i naglasio da nadležni nemaju "nijedan razlog da se sakrije bilo koji broj".

- Postoje svi papiri, dokumentacija. A tek ćemo saznati koliko je ljudi umrlo, a da nisu došli do bolnice - dodao je ministar.

Na kraju je govorio i o Kriznom štabu, koji se ne oglašava uprkos skoku broja novozaraženih.

- Krizni štab nije raspušten, to što ne vidite, jer nema kamera, ne znači da ne radi - rekao je Lončar na pitanje novinara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati