Korona

R. Ć.

09. 01. 2021. 09:46 19

Vučević okupio miliciju: Ni maske ni fizičke distance! (FOTO)

Gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević pokazao je svojim primerom kako jedan visoki funckioner ne bi trebalo da se ponaša. Naime, on je drugog dana Božića doručkovao sa radnicima komunalne policije, a na slikama se vidi da niko od prisutnih ne nosi masku, niti poštuje fizičke distancu.

 - Drugog dana Božića doručkovao sam s radnicima Komunalne policije, koji su svih ovih dana neumorno na usluzi građanima. U prazničnoj atmosferi, razgovarali smo i o svim izazovima koji nas čekaju, kako bi naš grad bio još bolji po sve Novosađane i one koji su nam u gostima - napisao je Vučević na Tviteru.

 Na slikama koje je Vučević podelio na Tviteru vidi se veliki broj ljudi na malom prostoru, zbijeni jedni uz druge, a apsolutno niko od njih, uključujući i samog Vučevića, ne nosi masku. Političari, a pogotovu oni na vlasti, trebalo bi da svojim primerom podstiču građane da poštovanje epidemioloških mera, a ne da ovakvim neodgovornim ponašanjem dovode i sebe i druge u veliki rizik. Očigledno da pune bolnice i preko 3.500 umrlih od koronavirusa u Srbiji nisu dovoljan razlog za određeni bahati funkcioneri ozbiljno shvate situaciju u kojoj se svi nalazimo.

Takođe, komunalna milicija, koja je zadužena za kontrolu mera, ovakvim ponašanjem u mnogome odmaže zdravstvenim radnicima koji se svakodnevno bore protiv epidemije, dajući svoje živote zarad zdravlja građana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati