Korona

Direktno.rs

02. 12. 2020. 16:24 6

Kon lekarima: Odgovoriću vam kad se završi epidemija!

Beogradski epidemiolog Predrag Kon napisao je danas na svom Fejsbuku da je spreman da po završetku epidemije koronavirusa odgovori na sva pitanja koja mu je uputila strukovna organizacija Srbije "Ujedinjeni protiv kovida".

- Poštovane kolege iz ‘Udruženi protiv kovid’, sva Vaša pitanja su korisna (čak i ona maliciozna) i smatram da treba da nastavite s kritikom. Vreme za preispitivanje odgovornosti je pred nama. Svako dobro vam želim -  napisao je Kon na Fejsbuku.

Kako je dodao, svoju ličnu odgovornost nosi „nepokolebljivo“ i spreman je da odgovara na sva pitanja po završetku epidemije.

 

- Ovo što živimo je istorijska borba za čuvanje života stanovništva Srbije. Mnogi od vas su u toj borbi i ja ih s poštovanjem slušam. Ima, nažalost, politikanstva i nekih kritika koje odbacujem. Treba razumeti da i vi nosite ogromnu odgovornost u ovom trenutku i nadam se da ste u potpunosti toga svesni, da ćete je prihvatiti i nositi kada dodje vreme preispitivanja - napisao je epidemiolog.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati