Korona

[ Izvor: 025sombor ]

30. 11. 2020. 22:44 0

Vanredna situacija i u Somboru

Gradonačelnik Sombora Antonio Ratković doneo je danas Odluku o proglašenju vanredne situacije na celoj teritoriji Grada Sombora.

Odluka je doneta na osnovu Zaključka gradskog Štaba za vanredne situacije sa hitne elektronske sednice koja je održana danas..

Zaključak je donet na osnovu dostavljenog izveštaja Zavoda za javno zdravlje Sombor u kom je zbog povećanja broja zaraženih, kao i zbog izrazito nepovoljne epidemiološke situacije na teritoriji Grada Sombora, predloženo gradonačelniku Grada Sombora da proglasi vanrednu situaciju.

Vanredna situacija je proglašena zbog širenja epidemije zarazne bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2, radi sprovođenja neophodnih mera zaštite i spasavanja. Odluka je danas stupila na snagu, a o njenom sprovođenju staraće se Štab za vanredne situacije grada Sombora.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati