Korona

[ Izvor: Južne vesti ]

13. 11. 2020. 22:24 0

Beba iz vrtića u Leskovcu zaražena koronom

Jedna beba iz vrtića "Ciciban" u Leskovcu zaražena je virusom korona, potvrđuju u Zavodu za javno zdravlje u tom gradu. Prema rečima načelnice Centra za kontrolu i prevenciju bolesti dr Jadranke Krasić, preduzete su sve mere u vrtiću, a među decom i zaposlenima nema pozitivnih.

Krasićeva kaže da se radi o bebi jaslene grupe čija je porodica obolela i da je ona dobro i na lečenju u kućnim uslovima.

- Preduzeli smo sve mere, deca normalno idu u vrtić, nema obolele dece, testirane su i vaspitačice. Među decom u grupi nema dece sa respiratornim simtomima i ne očekujemo to. Grupa nije raspuštena, deca normalno dolaze, vrši se trijaža, ja ne očekujem da će biti pozitivnih - kaže Krasić za Južne vesti.

Kako dodaje, zaražena beba poslednji put u vrtiću je boravila 4. novembra.

I direktorka Predškolske ustanove Leskovac Jasmina Anđelković Đorđević potvrđuje da u leskovačkim vrtićima nema pozitivne dece, osim bebe iz vrtića "Ciciban" i kaže da Zavod za javno zdravlje nije tražio raspuštanje grupe, kao i da Predškolska ustanova postupa po instrukcijama Zavoda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati