Korona

Direktno.rs

08. 11. 2020. 10:02 14

"Gašić i BIA odlučuju o koroni?!"

Izjavom da mu je BIA javila da se pandemija Kovidom neće skoro završiti i da je na osnovu takvih informacija dobijenih od državne bezbednosti donosio odluke o merama u borbi protiv korone, Aleksandar Vučić je definitivno potvrdio da više nema kapaciteta da obavlja funkciju predsednika Srbije - stoji u saopštenju Stranke slobode i pravde.

Umesto da se mere i planovi donose na osnovu mišljenja zdravstvenih stručnjaka i preporuka Svetske zdravstvene organizacije, kod nas se donose na osnovu informacija koje da BIA!? Umesto da se u Srbiji sa koronom bore lekari, bore se Bratislav Gašić i pripadnici državne bezbednosti!? - navode u SSP.
U Srbiji se broj zaraženih popeo na skoro 3.000, a država ne preduzima ništa. Noćne klubolove ne zatvara nego stišava muziku u njima, deca idu u školu, autobusi su prepuni. Kad je broj zaraženih bio dvocifren zatvarali su nas na po 80 sati, a starije od 65 godina - 45 dana.

Izgleda da BIA nema podatke da je broj zaraženih dostigao blizu 3.000, Gašić to nije javio Vučiću pa nema nikakvih mera i bližimo se katastrofi. Ako je i od Vučića, previše je - navodi se na kraju saopštenja Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati