Korona

Direktno.rs

29. 10. 2020. 06:59 15

LOGIKA VUČIĆA Doktor hrabar, studenti neodgovorni

U još jednom apokaliptičnom nastupu, Aleksandar Vučić je po ko zna koji put demonstrirao arbitrarnost i dvostruke principe po pitanju epidemije koronavirusa. To nije promaklo korisnicima Tvitera.

- AV kritikuje zaražene studente što neće u Arenu, nego bi da idu kući, u unutrašnjost i onda tako sve remete i neodgovorni su - konstatuje Infidel, ateista, sekularista i humanista.

I to ne bi bilo ništa sporno da Vučić nakon toga nije saopštio da dr Goran Stevanović, direktor Infektivne klinike, odbija da leži u bolnici, uprkos tome što je i sam zaražen virusom Kovid-19.

- AV kaže i da je dr Stevanović zaražen, ali neće u bolnicu, da ne zauzima krevet, jer je hrabar i svaka mu čast i primer je za svakoga. Ok - zaključuje Infidel.
Podsetimo, Vučić je juče objavio alarmantne podatke, da je po broju zaraženih lica sreda bila najteži dan, preko 1.200. Ogroman problem je, dodao je on, to što je veliki broj medicinskih radnika zaražen virusom Kovid-19 zbog čega zdravstveni sistem jako teško funkcioniše. Naveo je i da je sa direktorima kovid bolnica razmatrao mere koje treba preduzeti da bi se sprečila eskalacija. Naglasio je da će veoma oštro sankcionisati one koji ne poštuju mere.

No, najpre bi Vučić morao da sankcioniše sebe i sebi bliske ljude, za koje mere, izgleda, ne važe, jer su oni iznad svakog zakona i svake mere. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati