Korona

[ Izvor: Beta ]

08. 08. 2020. 19:27 0

Raste broj zaraženih u Kruševcu

Broj potvrđenih slučajeva koronavirusa i dalje raste u Kruševcu, ali se s druge strane smanjuje broj pacijenata u kovid bolnici. Čačak i Kraljevo, već nekoliko dana beleže pad pozitivnih i hospitalizovanih osoba.

Zavod za javno zdravlje iz Kurševca saopštio je da su, prema poslednjim pristiglim rezultatima, potvrđena nova 32 slučaja Kovida-19, a najviše novobolelih je iz Kruševca, njih 23. Broj pozitivnih nalaza u Rasinskom okrugu sada je 1.308.

Najviše potvrđenih slučajeva zaraze bilo je od početka epidemije u Kruševcu, do sada 792. Na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice u Kruševcu zbrinuto je 68 pacijenata.

U Rasinskom okrugu do sada je preminulo 47 osoba. Od 3. avgusta, brisevi uzorkovani u Rasinskom okrugu, upućuju se u niški Institut za javno zdravlje, tačnije u novootvorenu laboratoriju "Vatreno oko 2".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati