Korona

Direktno.rs

06. 08. 2020. 17:20 0

ČAČAK Devet obolelih u teškom stanju

U respiratornom centru čačanske bolnice, gde su hospitalizovani oboleli sa teškom kliničkom slikom, trenutno se nalazi devet pacijenata, od kojih je petoro priključeno na mehaničku ventilaciju, najnoviji su podaci iz ove zdravstvene ustanove.

Na svim odeljenjima koja su pretvorena u kovid paviljone hospitalizovano je ukupno 93 bolesnika. U prijemno-trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak u toku današnjeg dana pregledano je 35 lica.

Prema podacima čačanskog Zavoda za javno zdravlje, koronavirus potvrđen je kod još 11 osoba sa područja Moravičkog okruga. U pitanju je petoro Čačana, troje Gornjomilanovčana, dvoje Ivanjičana i jedna osoba iz Lučana.

Inače, iz referentnih laboratorija se očekuje oko 200 rezultata, a sa područja Moravičkog okruga, koji obuhvata Gornji Milanovac, Čačak, Lučane i Ivanjicu na dnevnom nivou se pošalje oko 120 uzoraka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati