Korona

Direktno.rs

01. 08. 2020. 15:52 24

Aleksandar Vučić - LAŽOV koji se igra našim životima!

Bio je 12. jul 2020. godine, Aleksandar Vučić, naravno na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, kao i svaki dan i, naravno, na Pinku. I rečenica koja ledi krv u žilama, ostavlja bez daha, teksta: Pobedićemo koronu za 20 dana. Garantujem!

Bravo, predsedniče! Na hrabrosti, odvažnosti, smelosti... Ali ima jedan (veliki) problem, evo nas 20 dana kasnije, presek 1. avgusta je: 330 novozaraženih, devet umrlih i 159 na respiratorima. Briljantna pobeda, Vučiću! Kao na lažnim izborima 21. juna kada si se borio za vlast sam sa sobom.

Ovo je samo još jedna bezočna neistina čoveka koji se igra životima sedam miliona ljudi. I ovo je druga "pobeda" Vučića i njegovih poslušnika iz Kriznog štaba nad koronom. Prva je bila 12. maja, kako bi brže-bolje organizovao izbore na kojima je samo on učestvovao, druga je, evo, 1. avgusta. 

Čovek koji se za sve pita u Srbiji, od količine toalet papira u WC na aleksinačkoj autobuskoj stanici, do toga da li će i kada, kao što je i obećao svojim "prijateljima" iz inostranstva, predati Kosovo. On je, nažalost, sve u Srbiji, a mi svi smo njegovi taoci.

- Srbija još uvek pamti sve pobede Aleksandra Vučića i s mukom se od njih oporavlja. Još uvek pamtimo kako je Aleksandar Vučić 1999. pobedio NATO pakt a pobedu je proslavio useljenjem u nov stan od dva ara, dok su se ognjišta stotina hiljada Srba sa Kosova i Metohije pretvarala u zgarišta. Pamtimo kada je u svom pobedničkom pohodu za 60.000 poraženih NATO vojnika napravio bazu Bondstil. Pamtimo kada je, ne tako davno, pobedio Haradinaja sa 5:0 plaćen aplauzom nejakog Marka Đurića. Evo će 25 godina kako je pobedio sa svojom politikom Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica, a cenu te pobede je platilo 250.000 Srba koji su završili u izbegličkoj koloni - kaže za Direktno Srđan Milivojević, građanski aktivista. 

Laganje je kao alkoholizam. Lažovi izbegavaju istinu i na svojim smrtnim posteljama - rekao je Anton Čehov. A u Srbiji je sve laž, svakodnevica, skoro svaka izgovorena rečenica Aleksandra Vučića je - laž! Više u narodu nije uvraženo ono staro: Slaže dok ne trepne, ili čim otvori usta - laže. Ne, sad se kaže: Laže kao Vučić.

- Srbija koja je do guše u naprednom blagostanju sa strepnjom očekuje svaku novu pobedu Aleksandra Vučića koja je vidljiva samo u njegovim tabloidima i na njegovim televizijama. Ali posle svake njegove pobede država nam je sve manja a groblja sve veća. Zato je vreme da Aleksandar Vučić konačno doživi poraz da bi Srbija pobedila - dodao je Milivojević.

Zanimljiva je ta transverzala: Vučić laže Brnabićku, Stefanovića, Lončara i Vesića, Brnabićka, Stefanović, Lončar i Vesić lažu Vučića, a svi oni zajedno LAŽU NAROD!

Srećna nam pobeda nad koronom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati