Korona

Direktno.rs

30. 06. 2020. 07:16 3

GDE SU VAM MASKE? Stidi li se Krizni štab svojih mera

Uvođenje obaveznog nošenja zaštitne maske koje je danas "izboksovao" Krizni štab pošto su prošli izbori i sve aktivnosti koje su koronu bacile u drugi plan, čini se kao odličan provod da se vidi kako se "koka ponaša prema jajetu koje nosi", i koliko oni koji donose propise - poštuju te propise.

Članovi kriznog štaba su u više navrata dokazali da ni sami ne poštuju mere koje donose, a koje se tiču nošenja zaštitnih maski i držanja distance.

Doktor Kon je tako fotografisan u kafiću, a doktorka Darija Kisić Tepavčević je za vikend primećena kako ispija kafu nakon simpozijuma na Zlatibotu u društvu dvojice muškaraca. Kafa je možda i bila sa šećerom, ali poznanici su očigledno sedeli bez adekvatne distance, maski i rukavica. Inače, njena tema na simpozijumu je bila "Čemu nas je naučila epidemija covid19?". I to bi je zaisa trebalo pitati.

Takođe, ni vlast nije sklona da nosi maske, a uverili smo se da su i oni, bar kada je korona u pitanju, jednaki sa ostalim građanima i da ih je to nepoštovanje mera - koštalo zaraze.

Ostaje da se vidi hoće li članovi Kriznog štaba poštovati ovu odluku, o čemu ćemo pisati u narednim danima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati