Korona

Direktno.rs

12. 03. 2020. 17:20 1

Strahuje se da Tramp ima koronavirus

Strahuje se da bi predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp mogao da bude zaražen koronavirusom, nakon što je brazilski zvaničnik, sa kojim je prvi čovek Amerike bio u bliskom kontaktu, pozitivan na ovaj virus.

Naime, svetski mediji su danas preneli da je Fabio Vajngarten, brazilski sekretar, sa kojim je Tramp bovravio u Mar-a-Lagu zaražen.

Fotografije sa lica mesta pokazuju da su Tramp i Vajngarten bili veoma blizu jedan drugog i zato se trahuje da je sekretar Brazila predsedniku Sjedinjenih Američkih Država preneo ovaj koronavirus.

Iz kancelarije brazilskog predsednika su potvrdili da je njegov šef za odnose s javnošću Fabio Vajngarten pozitivan na virus i da se preduzimaju mere za zaštitu zdravlja predsednika Bolsonara.

Brazilska delegacija je u subotu bila u Trampovom odmaralištu Mar-a-Lago, a oboleli zvaničnik se fotografisao kraj Trampa, dok je uz oba predsednika bio tokom razgovora.

Zaraženi Vajngarten je u samoizolaciji kod kuće, navodi se u saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati