Kolumne

Vladimir Jokić [ Izvor: Danas ]

26. 07. 2021. 07:34 13

Ružni, prljavi, zli

UŽAS Šokantno! Razotkriven je monstruozni plan paklenog dvojca Belivuk – Đilas: po svaku cenu zaustaviti munjeviti napredak Srbije i vratiti je sa prvog mesta u Evropi na marginu regiona.

Nepobitno je dokazano: uz nekretnine u Pančevu, Novom Sadu, Monte Karlu, Njujorku, Honoluluu, Malom Iđošu i drugde, i kuća strave u Ritopeku pripada Mariniki Tepić. Namenski je sagradila ovaj edukativni centar za buduće aktivnosti svog prijatelja Velje i ostalo nastavno osoblje.

Poslednja vest! Snimatelj fotografija tranžiranih žrtava Velje Nevolje i njegovih monstruma bio je fotoreporter Dragan Đilas lično!

STRAVA

Senzacionalno! Stravičan plan demonskog dvojca Kurti – Đilas: po svaku cenu sprečiti Srpski svet da ponovo preuzme svoju istorijsku odgovornost i stane na čelo Evrope. U pauzama njihovog paklenog planiranja a na inicijativu Nataše Kandić i ostalih mrzitelja svega što je srpsko, Đilas je počeo s kopanjem tajnog gasovoda do Loznice za potrebe svog Rio Tinta. I to noću, preko celog dana broji 619 miliona evra opljačkanih od srpskog naroda.

Zastrašujuće! Jedan od najbrutalnijih članova klana Velje Belivuka i vlasnik 24 stana u Bugarskoj, Borko Stefanović, ruši sprat po sprat na zgradama u Vidovdanskoj ulici na beogradskom Vračaru.

JEZA

Pobeda istine: koronu je s Mauricijusa u Srbiju doveo Dragan Đilas!

U to ime on i ove godine na svom posedu u Jovanjici organizuje mobu na kojoj će se okupiti njegovi prijatelji-žeteoci među kojima će se naći i njegova tetka iz Kanade kao i Zagorka Dolovac, ujna.

Stravična je činjenica da ovaj skup tajkuna s Đilasom na čelu nema milosti prema našim olimpijcima u Tokiju. Kao što nije imao milosti kad je rušio Savamalu, kao što nije imao milosti prema dva minuta snimka s naplatne rampe u Doljevcu, kao što nije imao milosti prema Krušiku i čačanskim vatrometima.

Monstruozna kap koja je prepunila čašu je Đilasovo bahato bacanje 600 miliona evra koje je keširao engleskoj Premijer ligi. I to ne od onih njegovih 619 miliona nego naših para!

A mi ćutimo…

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati