Kolumne

Srđan Milivojević

16. 06. 2021. 09:11 12

Šarena laža

Spomenik Aleksandru Vučiću u Prištini, koji će tvorcu kosovske nezavisnosti verovatno uskoro biti podignut odmah pored spomenika Bilu Klintonu, je sve od tragova države Srbije na Kosovu i Metohiji koji će ostati iza ove napredne mafijaške i izdajničke vlasti.

A da bi se reflektori i ovako uspavane javnosti okrenuli u drugom pravcu, kako bi se završni čin kosovske izdaje obavio u mraku koji pritiska Srbiju, valja pred građane izbaciti novu temu. Samo davno su potrošeni svi atentati, prisluškivanja, svi leteći automobili i hodajuće dvorske budale.

"Šta da im serviram, dok u Briselu zakivam još jedan ekser u mrtvački sanduk svoje politike kojom sahranjujem Ustav i budućnost Srbije, šta je dovoljno veliko da prikrije polaganje kamena temeljca za stvaranje Velike Albanije na tlu Srbije, kakvu šarenu lažu da ponudim sluđenom stadu?": naglas je razmišljao šef AVačkog klana dok je unezvereno tabanao po hodnicima zdanja na Andrićevom vencu.

"Šarena laža, šarena laža!!!": odjekivalo je iz njegovog kabineta. A onda je neko od savetnika, kao onomad kad su otkrili da postoji Mauricijus i tetka iz Kanade, gromko uzviknuo:

"Eureka, Eureka, setio sam se, setio...!!! Dajte narodu Šarenu lažu. Mislim Šarića im dajte, šefe, pardon, Done!"

Istog trena zazvonio je specijal u kabinetu izvršiteljke svih podzemnih naprednih radova, uveliko poznate međunarodnim organima gonjenja, koja je sasvim slučajno i drugarica iz studentskih dana šefa AVačkog klana. Već u ranim popodnevnim satima sve domaće i svetske agencije su prenele vest da je odlukom Vrhovnog kasacionog suda ukinuta presuda Darku Šariću i vraćena Apelacionom sudu kako bi ponovo odlučivao o osuđujućoj prvostepenoj presudi Specijalnog suda, zbog proceduralnih grešaka.

Mandat Tomislava Nikolića je počeo amnestijom 12.000 zatvorenika bez ikakve selekcije. Valjalo se zahvaliti ljudima iz sveta kriminala za podršku bez koje ne bi bilo pobede naprednjaka na predsedničkim izborima. Onda je usledilo oslobađanje Stanka Subotića za šverc cigareta, zapošljavanje mafijaških konkubina u Bezbednosno informativnu agenciju i MUP, stvaranje klana Saleta Mutavog i Velje Nevolje, rušenje u Savamali sa fantomkama, obezbeđenje inauguracije Aleksandra Vučića kojom prilikom su mafijaši dobili policijske značke kako bi se obračunavali sa opozicijom i sa tog skupa udaljili nepodobne novinare, ubistvo Olivera Ivanovića, paljenje kuće i pokušaj ubistva novinara Milana Jovanovića iz Grocke, izgradnja najveće plantaže na svetu za uzgoj marihuane uz mere podsticaja vlade Republike Srbije za razvoj poljoprivrede, otvaranje mlina za mlevenje ljudi u Ritopeku.

Srbija je pretvorena u naprednu mafijašku favelu u kojoj su kriminalci diktirali pravila, a Beograd je postao prestonica organizovanog kriminala i evropska Bogota.

Pripadnici grupe Darka Šarića su otkriveni i uhapšen zbog šverca 6 tona kokaina u koordinisanoj akciji međunarodne policije i domaćih službi bezbednosti. Darko Šarić se predao tek kada su vlast u Srbiji preuzeli pripadnici napredne mafijaške organizacije, koju danas predvodi šef AVačkog klana. Još uvek se sećam kako mi se pokojni Vladimir Cvijan u skupštini hvalio kako lično on ugovara predaju Darka Šarića, ali da će ta usluga da bude baš skupa. A onda mi se posle samo mesec dana poverio kako su mu posao od 50 miliona evra oduzele supruga jednog ministra i jednog vlasnika tabloidnog portala, a cena "advokastkih" usluga je duplirana.

Na sreću, slučaj Darka Šarića su pratili i američka DEA i FBI. Nekima koji su ugovorili kaznu zatvora za trgovca bananama iz Pljevalja bridele su uši kada su ih predstavnici ozbiljnih službi pitali kako to svedok saradnik koji je priznao delo dobija 13 godina zatvora, a prvoosumnjičenog planiraju da osude na kaznu od 10 godina od kojih bi 5 proveo u zatvoru, a 5 sa nanogicom.

A Kosovo? Pa gde me sad pitate za Kosovo i Metohiju kad vidite šta radi ovo žuto pravosuđe zbog kog moram i Ustav da menjam. Pa kad već menjamo Ustav, daj i to Kosovo i Metohiju da rešimo k'o kriminal što smo rešili. Jednom i za uvek.
Samo vreme je da se narod reši ove mafijaške vlasti, dok se vlast nije rešila i naroda i Srbije.

Svima koji su stali u službu mafije, preporučujem da treniraju ili pevanje ili trčanje. Jer kad ovaj padne treba na vreme stići do Specijalnog suda da se uzme status zaštićenog svedoka. Posle ima gužva da bude. Kakav će to koncert da bude!

#odgovaraćete

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati