Web portal Direktno.rs koristi kolačiće i Google analitiku u svrhu merenja i prikazivanja oglasa koji su prilagođeni vama. Kliknite na dugme Prihvatam kako biste pristali na ove postupke i zadržali korisničko iskustvo koje je prilagođeno vama. Saznaj više

Kolumne

Boško Obradović

09. 05. 2021. 07:38 8

Boško Obradović nedeljom: Dete treba da ima tatu i mamu, a ne tatu i tatu

 Još kada je u Srbiji prvi put održana gej parada rekli smo da ona uopšte nije cilj ideologa promocije homoseksualizma već samo početak njihovog marša kroz državne institucije. Tako se i ispostavilo: oni su krenuli dalje i idu korak po korak ka svom cilju. Njihov cilj nije čak ni legalizacija homoseksualnih brakova i usvajanje dece od strane takvih pseudobrakova, već zabrana kritičkog mišljenja i proglašavanje bilo kakvog drugačijeg mišljenja po ovom pitanju za govor mržnje koji će biti krivično gonjen po novim zakonima protiv diskriminacije. 

Njihov pravi cilj je pozitivna diskriminacija i da obezbede društvenu dominaciju. Kao što u filmskom svetu više nema scenarija i režije bez prisustva homoseksualne tematike, tako će naseliti sve naše zakone, udžbenike, škole i vrtiće i promovisati homoseksualizam maloletnicima kao nešto normalno i moderno. 

Međutim, Bog nije tako zamislio svet i nije prirodno da dete ima tatu i tatu ili mamu i mamu već tatu i mamu. Pritom, ovde je u pitanju direktno kršnje Ustava Srbije koji u članu 62 stav 2 jasno definiše brak isključivo kao zajednicu muškarca i žene. To je nedavno izjavio i predsednik SNS ustajući protiv predloga Zakona o istopolnim zajednicama koji je inače sam predložio, odnosno koji gura preko Gordane Čomić i Vlade kojoj lično rukovodi, zaklanjajući se iza kadra bivšeg režima. Njegova izjava da neće potpisati takav zakon ne znači mnogo kada se imaju u vidu ustavna ovlašćenja predsednika države da Narodnoj skupštini može da vrati zakon samo jednom, a ako on ponovo bude usvojen mora da ga potpiše.

Ako se u strahu od svojih birača predsednik SNS prvi put za devet godina vlasti setio da postoji Ustav i da mora da ga poštuje – to je veliki napredak, ali onda je jedino rešenje povlačenje predloženog zakona iz procedure jer je antiustavan, antihrišćanski i antiporodičan. Nismo čuli predsednika SNS da je to naložio Gordani Čomić koju je pozvao u Vladu Srbije iako je omraženi kadrovik bivše vlasti poput Siniše Malog ili Gorana Vesića. Okružen prvoborcima bivšeg režima, sadašnji predsednik države i suštinski predsednik Vlade nema više prava da govori protiv bivše vlasti kada je i njegova vlast prepuna onih koje je optuživao za pljačku i unazađivanje Srbije.   

Međutim, druga dva isto tako sporna zakona već su u Narodnoj skupštini, a to su predlog Zakona o rodnoj ravnopravnosti i predlog Zakona o izmena i dopunama zakona o zabrani diskriminacije, što jasno govori da ova vlast nastavlja da krši Ustav i radi protiv većine građana Srbije. Rodna ravnopravnost ne postoji u našem Ustavu niti je normalno da se neko čas oseća kao muško, čas kao žensko, a čas kao međupol, radeći promenu pola o trošku države i tražeći da čitav sistem poštuje ova potencijalno beskrajna ludovanja. U Srbiji već postoji ravnopravnost polova, kao i zakon o zabrani diskriminacije, ali to očito nije dovoljno već se želi zabraniti svaka kritika ovih izmišljenih novatorskih ljudskih prava koja nam se nameću suprotno volji većine građana Srbije, javnom moralu i učenju svih tradicionalnih verskih zajednica.

Iako im je to ponuđeno, ideolozi homoseksualizma ne žele da se kroz izmene i dopune postojećih zakona reše neke konkretne stvari na koje ukazuju homoseksualci u Srbiji, kao što je mogućnost da posete svoje partnere u bolnici ili zatvoru. Iako su dobili ponudu da se to reši uvođenjem instituta bliske osobe u okviru zaštite prava pacijenata ili zatvorenika – oni to odbijaju jer im je cilj zapravo drugi: oni žele legalizaciju homoseksualnih brakova pod drugim imenom i da dobiju zakonsku mogućnost usvajanja dece kao pre nekoliko dana u Hrvatskoj. Homoseksualni lobi je jedan od finansijski, medijski i politički najmoćnijih lobija u svetu i nemojmo se zavaravati da se tu radi o ljudskim pravima, ljubavi i ugroženosti već o političkoj moći i želji za dominacijom. Ideologija homoseksualizma je totalitarna i gazi sve pred sobom da bi ostvarila ono što je njihov ideal. Uostalom, oni danas imaju i formalnog predsednika Vlade Srbije i postavlja se pitanje kako su to onda ugroženi i šta još žele? Koliko ministara u Vladi treba da budu homoseksualci da bi bili zadovoljni? Da li će biti uvedene obavezujuće kvote za homoseksualce u svim sferama društva: u vrtićima, školi, policiji, vojsci... I da li su pitali homoseksualce da li su oni uopšte za to da ih ovakvi plaćeni ideolozi zastupaju? Većina homoseksualaca u Srbiji samo želi da živi svoj život, ali im ideolozi homoseksualizma ne daju mira već žele da ih konfrontiraju sa većinom u Srbiji. Većina homoseksualaca se protivi ovome što rade plaćeni ideolozi iz homoseksualnog lobija.

Perspektiva Srbije i sveta sa nametanjem ideologije homoseksualizma bila bi demografsko nestajanje i izumiranje čovečanstva. Ne mešamo se u bilo čiju privatnost i niko ne sme da bude diskriminisan po bilo kom osnovu, ali branimo brak i porodicu kao ključne društvene ustanove koje se ne mogu menjati pod udarom antiustavnih, antihrišćanskih i antiporodičnih zakona. Ako ste protiv ovih zakona i ako ste za prirodnu porodicu, rađanje i borbu protiv bele kuge – pozivamo vas da nam se pridružite na Porodičnoj šetnji „ZA SVE NAŠE PORODICE” u subotu, 15. maja u 15 časova ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.

Autor je predsednik Srpskog pokreta Dveri

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se

Vaše pravo da...

Zoran Živković [16.06.2021.]


Video dana

Rokenrol nema granice

Anketa

Koje voće/povrće je najbolje za vrele dane?

Rezultati