Kolumne

Boško Obradović

09. 05. 2021. 07:38 8

Boško Obradović nedeljom: Dete treba da ima tatu i mamu, a ne tatu i tatu

 Još kada je u Srbiji prvi put održana gej parada rekli smo da ona uopšte nije cilj ideologa promocije homoseksualizma već samo početak njihovog marša kroz državne institucije. Tako se i ispostavilo: oni su krenuli dalje i idu korak po korak ka svom cilju. Njihov cilj nije čak ni legalizacija homoseksualnih brakova i usvajanje dece od strane takvih pseudobrakova, već zabrana kritičkog mišljenja i proglašavanje bilo kakvog drugačijeg mišljenja po ovom pitanju za govor mržnje koji će biti krivično gonjen po novim zakonima protiv diskriminacije. 

Njihov pravi cilj je pozitivna diskriminacija i da obezbede društvenu dominaciju. Kao što u filmskom svetu više nema scenarija i režije bez prisustva homoseksualne tematike, tako će naseliti sve naše zakone, udžbenike, škole i vrtiće i promovisati homoseksualizam maloletnicima kao nešto normalno i moderno. 

Međutim, Bog nije tako zamislio svet i nije prirodno da dete ima tatu i tatu ili mamu i mamu već tatu i mamu. Pritom, ovde je u pitanju direktno kršnje Ustava Srbije koji u članu 62 stav 2 jasno definiše brak isključivo kao zajednicu muškarca i žene. To je nedavno izjavio i predsednik SNS ustajući protiv predloga Zakona o istopolnim zajednicama koji je inače sam predložio, odnosno koji gura preko Gordane Čomić i Vlade kojoj lično rukovodi, zaklanjajući se iza kadra bivšeg režima. Njegova izjava da neće potpisati takav zakon ne znači mnogo kada se imaju u vidu ustavna ovlašćenja predsednika države da Narodnoj skupštini može da vrati zakon samo jednom, a ako on ponovo bude usvojen mora da ga potpiše.

Ako se u strahu od svojih birača predsednik SNS prvi put za devet godina vlasti setio da postoji Ustav i da mora da ga poštuje – to je veliki napredak, ali onda je jedino rešenje povlačenje predloženog zakona iz procedure jer je antiustavan, antihrišćanski i antiporodičan. Nismo čuli predsednika SNS da je to naložio Gordani Čomić koju je pozvao u Vladu Srbije iako je omraženi kadrovik bivše vlasti poput Siniše Malog ili Gorana Vesića. Okružen prvoborcima bivšeg režima, sadašnji predsednik države i suštinski predsednik Vlade nema više prava da govori protiv bivše vlasti kada je i njegova vlast prepuna onih koje je optuživao za pljačku i unazađivanje Srbije.   

Međutim, druga dva isto tako sporna zakona već su u Narodnoj skupštini, a to su predlog Zakona o rodnoj ravnopravnosti i predlog Zakona o izmena i dopunama zakona o zabrani diskriminacije, što jasno govori da ova vlast nastavlja da krši Ustav i radi protiv većine građana Srbije. Rodna ravnopravnost ne postoji u našem Ustavu niti je normalno da se neko čas oseća kao muško, čas kao žensko, a čas kao međupol, radeći promenu pola o trošku države i tražeći da čitav sistem poštuje ova potencijalno beskrajna ludovanja. U Srbiji već postoji ravnopravnost polova, kao i zakon o zabrani diskriminacije, ali to očito nije dovoljno već se želi zabraniti svaka kritika ovih izmišljenih novatorskih ljudskih prava koja nam se nameću suprotno volji većine građana Srbije, javnom moralu i učenju svih tradicionalnih verskih zajednica.

Iako im je to ponuđeno, ideolozi homoseksualizma ne žele da se kroz izmene i dopune postojećih zakona reše neke konkretne stvari na koje ukazuju homoseksualci u Srbiji, kao što je mogućnost da posete svoje partnere u bolnici ili zatvoru. Iako su dobili ponudu da se to reši uvođenjem instituta bliske osobe u okviru zaštite prava pacijenata ili zatvorenika – oni to odbijaju jer im je cilj zapravo drugi: oni žele legalizaciju homoseksualnih brakova pod drugim imenom i da dobiju zakonsku mogućnost usvajanja dece kao pre nekoliko dana u Hrvatskoj. Homoseksualni lobi je jedan od finansijski, medijski i politički najmoćnijih lobija u svetu i nemojmo se zavaravati da se tu radi o ljudskim pravima, ljubavi i ugroženosti već o političkoj moći i želji za dominacijom. Ideologija homoseksualizma je totalitarna i gazi sve pred sobom da bi ostvarila ono što je njihov ideal. Uostalom, oni danas imaju i formalnog predsednika Vlade Srbije i postavlja se pitanje kako su to onda ugroženi i šta još žele? Koliko ministara u Vladi treba da budu homoseksualci da bi bili zadovoljni? Da li će biti uvedene obavezujuće kvote za homoseksualce u svim sferama društva: u vrtićima, školi, policiji, vojsci... I da li su pitali homoseksualce da li su oni uopšte za to da ih ovakvi plaćeni ideolozi zastupaju? Većina homoseksualaca u Srbiji samo želi da živi svoj život, ali im ideolozi homoseksualizma ne daju mira već žele da ih konfrontiraju sa većinom u Srbiji. Većina homoseksualaca se protivi ovome što rade plaćeni ideolozi iz homoseksualnog lobija.

Perspektiva Srbije i sveta sa nametanjem ideologije homoseksualizma bila bi demografsko nestajanje i izumiranje čovečanstva. Ne mešamo se u bilo čiju privatnost i niko ne sme da bude diskriminisan po bilo kom osnovu, ali branimo brak i porodicu kao ključne društvene ustanove koje se ne mogu menjati pod udarom antiustavnih, antihrišćanskih i antiporodičnih zakona. Ako ste protiv ovih zakona i ako ste za prirodnu porodicu, rađanje i borbu protiv bele kuge – pozivamo vas da nam se pridružite na Porodičnoj šetnji „ZA SVE NAŠE PORODICE” u subotu, 15. maja u 15 časova ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.

Autor je predsednik Srpskog pokreta Dveri

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati