Kolumne

PUF

24. 02. 2021. 14:12 13

Šta smo videli iz Đoletove smrti?

Videli smo jednu podeljenu Srbiju kao što je uvek i bila podeljena, po svim pitanjima, i to uvek deljena od strane dežurnih patriota koji su mogli da opstanu svo ovo vreme samo u takvom podeljenom društvu, jer u normalnim situacijama, bili bi u zatvoru ili bi bili na marginama ovog društva.

Đorđe Balašević nam je uvek kroz pesme slao filantropske poruke koje mnogi nisu razumeli jer nisu bili dovoljno inteligentni ili nisu namerno hteli da ih razumeju. Ima i onih kojima se nisu sviđale pesme što je sasvim normalno, a ima i onih koji su voleli njegove pesme, ali se nisu slagali sa njegovim stavom. Recimo, mi smo uvek voleli pesme Bore čorbe, ali nam se njegov stav nikada nije sviđao.To ne znači da ga mrzimo zbog toga. NEKA POŽIVI BORA JOŠ TOLIKO.

Za dežurne patriote smatramo one ljude koji su toliko nekulturni da čak i dok se telo pokojnika ne pokopa oni već po nalogu izlaze sa mržnjom, govoreći da je neko izdajnik i mrzitelj srpskog naroda.

ČIME VI TO MERITE PATRIOTIZAM? TIME ŠTO STE SRBIJU DOVELI NA NIVO BEOGRADSKOG PAŠALUKA? TIME ŠTO STE OSIROMAŠILI OVAJ NAROD? TIME ŠTO NAM PAMET TERATE IZ SRBIJE? ŠTO SVAKODNEVNO PLJAČKATE OVU ZEMLJU, DA LI JE TO PATRIOTIZAM? NAPIŠITE NAM SVOJIM PRIMEROM DA I MI NEŠTO NAUČIMO?

To je Srbija koja nikada neće biti progresivna i dok takve ljude ne stavimo na pravo mesto nikada nam neće biti bolje. Mi se protiv takvih borimo jer smatramo da su oni najveći krivci svega što nam se dešava. Đoletova smrt je pokazala koliko ima normalnih ljudi u Srbiji. Možda je Đole namerno i otišao kako bi nam dao signal da se konačno ujedinimo oko normalnosti koju je on ceo život forsirao.

E SADA JE TO VEĆ NA NAMA! Đole je započeo, mi moramo da završimo.

I za kraj, ovaj tekst nije upućen ljudima koji nisu voleli Đoletove pesme ili koji se nisu slagali sa Đoletovim stavom, nego prema onima koji mrze sve što ugrožava njihove interese, i koji po zadatku ruše sve vrednosti jednog naroda kako bi šljam opstajao toliko dugo na ovim prostorima.

PUF!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati