Izbori 2024

Direktno.rs

15. 04. 2024. 20:31 3

Stefanović: Ako nema ispunjenja preporuka ODIHR, nema izbora

Oni su uhvaćeni sa prstima u medu, građani Srbije su to videli, mi ćemo kao opozicija iz koalicije "Srbija protiv nasilja", ali i koalicije NADA sa kojima imamo dobru saradnju doneti zajedničku odluku na osnovu toga koliko ćemo biti blizu ispunjenju ključnih preporuka OEBS/ODIHR misije, jer ako to nemamo mi onda nemamo izbore u Srbiji - izjavio je zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović u Marker razgovoru na TV Insajder.

- Ako toga nema, nemamo izbore, nego imamo mimikriju, imamo laž, imamo legalizaciju pljačke, a mi ne treba da učestvujemo u legalizaciji pljačke i mislim da je to ruganje i ponižavanje građana Srbije - naveo je Stefanović.

- Brnabić je govorila i ranije da su ovi izbori čisti kao suza, da su pobedili nadmoćno u Beogradu, pa ste videli da nisu mogli da formiraju vlast, pa se pokazalo u izveštajima Evropskog parlamenta, Saveta Evrope, nas kao opozicije i Crte da su izbori bili pokradeni - zaključio je Stefanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati