Izbori 2024

Direktno.rs

07. 04. 2024. 15:10 15

SSP: Lista "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" vladaće MALO SUTRA

"Danas su Vučić, Šešelj, Dačić, Milica Zavetnica, Vulin, Šapić i ukupno 14 stranaka i organizacija podneli potpise za farsu od izbora kako bi naprednjaci sačuvali vlast i nastavili da Beograd posmatraju kao plen, a Beograđane kao broj. Predaja potpisa za izbore koje planiraju da sprovedu 2. juna bez prihvatanja zahteva opozicije i primene preporuka ODIHR-a dokazuje da se svi zajedno spremaju za novu izbornu prevaru", navodi se u saopštenju beogradskog odbora Stranke slobode i pravde, koje prenosimo u celosti.

"Lista im se zove "Aleksandar Vučić - Beograd sutra”, pa građani treba da znaju da taj njihov Beograd sutra jeste nebezbedan grad u kome se roditelji plaše da šalju decu u školu i park dok se zloupotrebljava novac namenjen borbi protiv vršnjačkog nasilja, grad u kome je vožnja gradskim prevozom koji se samozapaljuju i raspadaju rizik.

U naprednjačkom Beogradu sutra nema Tiršove 2, koju su obećali da će završiti pre dve godine a nisu ni počeli da je grade, novi bulevari postoje samo na bilbordima, kao što je to slučaj sa Bulevarom patrijarha Pavla koji nisu u stanju da naprave ni posle šest godina, a kanalizacija na levoj obali postoji samo u Vučićevim i Vesićevim obećanjima koja je Šapić proglasio predizbornim trikovima.

Beograd sutra u režiji iste koalicije koja je gradom vladala devedesetih znači da ostajemo bez Generalštaba, Starog tramvajskog mosta, vila pod zaštitom države koje su deo identiteta grada, oni garantuju samo saobraćajni haos, urbanistički nered i zagađen vazduh.

Lista "Aleksandar Vučić - Beograd sutra” vladaće malo sutra jer Beograđani žele da žive normalno, a ne da gledaju kako im isti opskurni likovi iz prošlosti ruše grad i maltretiraju sugrađane", zaključuje se u saopštenju GrO Stranke slobode i pravde Beograd.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati