Izbori 2024

Direktno.rs

26. 03. 2024. 15:37 3

"Slogan SNS za izbore treba da bude 'Skok u provaliju'"

"Slogan SNS za naredne izbore treba da bude 'Skok u provaliju' jer to oslikava deceniju njihove vlasti u Beogradu", istakla je Mila Popović, predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde i narodna poslanica, povodom navoda da će lista SNS za naredne izbore u Beogradu biti nazvana "Skok u budućnost" i istakla da takav skok "lomi noge" našem gradu, jer nam se, kako je rekla, "sve raspada"

Mila Popović je potom nastavila:

- U dva dana su se desila masovna ubistva, a ništa nije preduzeto 11 meseci da se bilo šta promeni. Javni prevoz se raspada, pale nam se autobusi, točak koji je otpao je ubio prolaznicu na ulici. Saobraćajne gužve su užasne, ulice su pune rupa, metroa nema ni u tragovima, nijedan most nije sagrađen. Urbanistički haos je na svakom ćošku, gradi se i ruši se gde i kako investitori bliski vlasti žele. Grad pliva u korupciji, gradska preduzeća su na ivici opstanka. Preko potrebna Tiršova 2 obećana pre šest godina još nije ni počela da se gradi, autobuska stanica se ne završava sedam godina, Bulevar patrijarha Pavla kasni i ne zna se kada će, fabrike za preradu otpadnih voda ima samo na slikama SNS brošura - rekla je Popović i zaključila:

- Zato je jasno da ovakvu nepogodu građani Beograda više ne mogu da izdrže, a ovu vlast poslaće na smetlište istorije na prvim slobodnim izborima - zaključila je Popović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati