Izbori 2024

[ Izvor: N1 ]

09. 03. 2024. 19:40 1

"Selidba iz Male Krsne - deo ide za BG, deo za Veliku Planu"

Priča N1 iz Male Krsne pokazuje da pomaka kada je u pitanju predizborni inženjering nema. Sve je isto kao i pred 17. decembar. A da Beograd nije jedina destinacija na koju se njihovi sugrađani sele, svedoče Smederevci sa kojima su novinari ove televizije razgovarali.

- Mislim da je to stoti deo od onoga što su u stvarnosti uradili. Prema tome, ovo je mnogo malo. Slučajno su naišli toga dana… oni svakoga dana to rade. I iz drugih delova Smedereva idu u druge delove Beograda - rekao je jedan stanovnik ovog grada za N1.

Prema njegovim rečima, to je opšte poznata stvar u gradu i dodaje da oni koji se nisu "odselili za Beograd", otićiće u Veliku Planu i Smederevsku Palanku za predstojeće lokalne izbore.

Dodaje, da su i Smederevčani dobili nove sugrađane kada su u decembru tamo održani lokalni izbori. Dolazili su im Velike Plane, Smederevske Palanke, ali i Kovina.

Međutim, u gradu na Dunavu ima i onih koji ili nisu obavešteni o preseljenju njihovih sugrađana, ali i onih koji tome nimalo ne veruju. Zato veruju predsedniku Aleksandru Vučiću.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati