Izbori 2024

[ Izvor: N1 ]

19. 02. 2024. 11:05 29

Nestorović: Dva naša odbornika „odbegla“, održati izbore

Branimir Nestorović sa liste „Mi - glas iz naroda“ nazvao je dva beogradska odobornika te liste „odbeglim“ i rekao da bi bilo dobro da se održe novi izbori u Beogradu.

Nestorović je u Skupštini grada rekao da su ta dva odbornika, koja nije imenovao, „prekinula kontakt sa nama bukvalno posle izbora i više se nisu javljali osim preko medija i društvenih mreža“.

- Malopre sam rekao da bi bilo izvanredno da budu novi izbori, da se ti prebezi nauče da to (preletanje) nosi rizik - rekao je Nestorović.

Ocenio je da su novi izbori najbolji da se reše tenzije, a upitan o „krađi izbora“ rekao je da „mi ne možemo da dokažemo krađu, a kad ne možemo da dokažemo, onda ne govorimo o njoj“.

Dodao je i da će odbornici sa njegove liste izaći iz sale ako bude glasanja, ali da po svemu sudeći toga danas neće biti.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 29

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati