Izbori 2024

Direktno.rs

16. 02. 2024. 11:04 3

POKS podržao predlog ProGlasa o minimumu uslova za izbore

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) pružio je podršku listi minimalnih uslova za izlazak na buduće izbore koje je sastavio "Proglas".

- Bez čišćenja biračkog spiska od glasača sa lažnim prebivalištem, sprečavanja kupovine glasova i oslobađanja medija za predstavnike opozicije da se ravnopravno predstave građanima kao i vladajuće stranke, opozicija ne treba da učestvuje ni na jednim budućim izborima. Ukoliko vlast na to ne pristane, opozicija treba da bojkotuje izbore i nastavi borbu vanparlamentarnim metodama i opstrukcijom rada parlamenta - izjavio je predsednik POKS Vojislav Mihailović.

- Osim ovoga, opozicija složno i jedinstveno treba da insistira na tome da se do kraja istraži izborna krađa sa prošlih izbora i krivci dovedu pred lice pravde. I to mora biti važan uslov za izlazak na izbore od koga ne sme odustati, jer u suprotnom će se izborna prevara opet ponoviti. Svesni smo da dalji rast tenzija u društvu nikome nije potreban, ali nam nije potreban ni život u diktaturi - ističe Mihailović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati