Izbori 2024

Direktno.rs

09. 02. 2024. 14:16 39

Đilas o Brnabić: Mislio sam da ne može gluplje! Premijerka: Vi ste muve

Lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas prokomentarisao je izjavu premijerke Ane Brnabić da bi dala ostavku kada bi joj neko zatražio međunarodnu istragu.

On je na društvenoj mreži Iks napisao da ga Brnabić uvek demantuje kad pomisli da je nemoguće izgovoriti nešto odvratniej i gluplje.

- Kad god pomislim da je nemoguće izgovoriti nešto odvratnije ili gluplje od onoga što je Ana Brnabić izgovorila – ona me demantuje. Ona zaista ne razume da je zahtev podnet i da nema na šta da podnese ostavku jer mandat vlade prestaje prestankom mandata narodne skupštine koja ju je izabrala. Poražavajuće - napisao je Đilas.

Premijerka je odgovorila Đilasu napisavši da na sreću, u Srbiji nikada takvi ne mogu da imaju većinsku podršku naroda.

- Imam samo jednu reč za vas: MUVE. Generacije će vas se stideti. Pre 110 godina, Austrougraska je tražila, ne da vodi istragu u Srbiji, već da učestvuje u istrazi uz naše organe, ali je naša Vlada smatrala da, zbog toga što ništa nije predviđeno u pogledu načina i obima tog učešća, prihvatanje takvog zahteva bi išlo mnogo dalje od toga što „dopušta narodna čast jedne nezavisne zemlje“ i bilo je odlučeno da se, neprihvatanjem takvog zahteva, zaštiti "suverenitet i nezavisnost Srbije" - napisala je ona.

Kako je dodala, prema zvaničnim podacima, Srbija je u tom ratu izgubila 1.277.000 ljudi, da bi sačuvala svoju nezavisnost, suverenitet i slobodu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 39

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati