Izbori 2024

[ Izvor: Mediji ]

23. 01. 2024. 10:44 4

Šapić zove Nestorovića na razgovor o saradnji

Aleksandar Šapić, potpredsednik Srpske napredne stranke i kandidat za gradonačelnika liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane", saopštio je da upućuje javni poziv svim nosiocima mandata u Skupštini grada Beograda, a pre svega listi Mi - Glas iz naroda, Aleksandar Jerković, da ukoliko žele, razgovaraju o potencijalnoj saradnji i planovima za razvoj Beograda u naredne četiri godine.

- S obzirom na to da je Gradska izborna komisija na jučerašnjoj sednici dodelila odborničke mandate i da od danas teče rok za konstituisanje Skupštine grada Beograda, kao što sam i najavio nakon izbora, upućujem javni poziv svim nosiocima mandata u Skupštini grada Beograda, a pre svega listi Mi - Glas iz naroda, Aleksandar Jerković, da, ukoliko žele, razgovaramo o potencijalnoj saradnji i planovima za razvoj Beograda u naredne četiri godine i načinu na koji ćemo naš grad učiniti još boljim i lepšim - saopštio je Šapić.

Gradska izborna komisija (GIK) usvojila je u ponedeljak, na osnovu Ukupnog izveštaja o rezultatima izbora za odbornike Skupštine grada Beograda, Rešenje o dodeli odborničkih mandata kandidatima za odbornike sa izbornih lista koje su osvojile odborničke mandate.

GIK je 3. januara usvojila Ukupni izveštaj o rezultatima izbora za odbornike Skupštine grada Beograda, prema kojem je lista broj 1 "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane" dobila 49 mandata, izborna lista broj 3 "Srbija protiv nasilja - Dobrica Veselinović - prof. dr Vladimir Obradović" 43 mandata, a izborna lista broj 5 "Dr Miloš Jovanović - Nada za Beograd" sedam mandata. Izborna lista broj 13 "Mi - Glas iz naroda, Aleksandar Jerković" dobila je šest mandata, dok je izborna lista broj 2 "Ivica Dačić - premijer Srbije, Toma Fila - gradonačelnik Beograda" dobila pet mandata.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati