Izbori 2024

Milan Zarić

06. 01. 2024. 10:19 23

Dokle ovo ide?! Na Savskom vencu 338 fantomskih birača, prijavljeni i na adresu bolnica (VIDEO)

U Srpskoj naprednoj stranci su se toliko osilili, pa su fantomske birače prijavljivali šakom i kapom u Beogradu, a sve to kako bi prekrojili volju građana i ostali na vlasti. Čini se da su rekord postavili u opštini Savski venac, gde je (do sada) otkriveno 338 fantomskih birača. Neverovatno!

Opština Savski venac je u žižu interesovanja došla početkom nedelje, kada je otkriveno da su u Ulici Kraljevića Marka 9, gde se nalazi zgrada koja je u vlasništvu istaknutog SNS-ovca Vladimira Mandića, za beogradske izbore prijavljena 154 birača, dok je za republičke tu bio 121 glasač.

I to je samo početak mahinacija naprednjaka u ovoj opštini. Jer, nove detalje izborne prevare donosi OO Stranke slobode i pravde Savski venac. I sve je dokumentovano video snimkom.

- U Ulici Gavrila Principa 53 nalazi se ova kuća u kojoj je bila firma Agroživ. Agroživ je u stečaju, kuća je prazna, ali su na nju upisana čak 53 birača! Da nije tužno i da ne dokazuje krađu, pomislili bismo da su duhoviti, pa su u kuću broj 53 upisali baš 53 birača - naveli su iz OO SSP Savski venac, pa su onda predstavili još jedan, neverovatniji, dokaz izborne prevare.

- Ulicu dr Subotića svi prepoznajemo po bolnicama koje se tu nalaze, a u okviru su Kliničkog centra Srbije. Jedino što nismo znali da je u tri zdravstvtene ustanove prijavljen 131 birač, i to - 91 na Klinici za endokrinologiju, 25 na Institutu Batut, 15 na Klinici za oralnu hirurgiju. Imamo informacije da manji broj ljudi duži niz godina živi, na primer, u potkrovlju i u suterenu u Endokrinologiji, ali 131 birač u Ulici dr Subotića van svake sumnje je dokaz o krađi izbora!

Sve ovo govori i prilog tome kolike su razmere krađe, pa je u samo jednoj opštini, na tri različite adrese, zabeleženo 338 fantomskih birača. Ali, i pored toga, Savski venac je na 33 od 35 biračkih mesta izabrao koaliciju "Srbija protiv nasilja" za pobednika izbora.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 23

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati