Izbori 2024

Milan Zarić

04. 01. 2024. 16:24 11

Baraka u kojoj "živi" 42 birača: Novi dokaz izborne KRAĐE (VIDEO)

Razmere izborne krađe na glasanju 17. decembra su toliko velike, da praktično svakog dana stižu novi dokazi u prilog toj tvrdnji. Kako dani prolaze, tako na površinu izbijaju adrese na kojima su prijavljivani fantomski birači - ti slučajevi su beleženi na Voždovcu, Savskom vencu, Vračaru, a evo sada i na Paliluli. Neko se opasno preigrao...

Novi slučaj mahinacije sa biračkim spiskom jeste broj birača prijavljen na adresu Višnjička 129 u opštini Palilula, a gde, prema podacima Istinomera, ima 42 birača. Ali, ako se zna da se na toj adresi nalazi baraka, jasno je da je neko "muljao" sa biračkim spiskom.

Govorila je o tome Nada Vojinović iz OO Stranke slobode i pravde Palilula.

- Nalazimo se u Višnjičkoj ulici ispred broja 129. Prema Istinomeru, ovde je prijavljeno 42 birača. Mi mislimo da to nije moguće, a vi? Ovo je dokaz još jedne izborne krađe 17. decembra - istakla je Nada Vojinović.

Dakle, fantomski glasači su prijavljivani na barake, gradilišta, napuštene kuće, dvorišta u kojima se nalaze kućice... I sve to samo kako bi se prekrojila volja Beograđana i da bi se izabrala vlast za koju građani glavnog grada nisu glasali!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati