Izbori 2024

Direktno.rs

08. 12. 2023. 07:00 26

(VIDEO) Dačić ne da Jovanoviću da pokaže Briselski sporazum!

Predsednik Nove Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović i lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić sučelili su mišljenja na RTS-u, a tom prilikom je jedan detalj privukao pažnju - kada predsednik SPS-a nije dao Jovanoviću da pokaže Briselski sporazum!

Naime, Jovanović je pokušao da u kameru pokaže dokument koji se nalazio na stolu, ali Dačić očigledno nije bio za to. Pa je tako u trenutku kada je lider Novog DSS uzeo papir i Dačić krenuo ka stolu.

- Drago mi je što me dodirujete - rekao je šeretski Miloš Jovanović.

- Samo da me sačekate - istakao je Dačić, na šta mu je jedan od lidera koalicije NADA rekao "ja vas čekam, nego me pustite da pokažem građanima".

A prethodno je Jovanović rekao Dačiću sledeće:

- Izmeštanje pregovora iz Ujedinjenih nacija u Evropsku uniju - opet ste vi u toj Vladi. 2011. godine - od počinjanja tehničkog dijaloga, priznali ste njihove lične karte, dali im kopije katastarskih i matičnih knjiga. 2013. godine, gospodine Dačiću, stavili ste vi paraf na Briselski sporazum i ukinuli smo naše pravosuđe na severu, povukli smo civilnu zaštitu - rekao je Jovanović.

Na ove navode Dačić je rekao da je "neistina", pa ga je Jovanović pitao "kako je neistina" i krenuo je da pokaže Briselski sporazum. Ali, Dačić je bio rešen da to osujeti...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 26

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Primopredaja

Zoran Živković [17.05.2024.]




Video dana

Muzikalni magarac

Anketa

Ko će osvojiti titulu u ABA ligi?

Rezultati