Izbori 2024

Direktno.rs

19. 11. 2023. 11:55 3

"Vlast nikad bliža padu, vode negativnu kampanju iz straha"

Sve što vlast radi u kampanji, radi iz straha jer nikad nisu bili bliži padu rekla je u nedelju potpredsednica Narodnog pokreta Srbije (NPS) Ivana Rokvić za televiziju Nova S.

Rokvić je kazala da ne očekuje pokretanje pitanja krivične odgovornosti povodom funkcionerske kampanje, kao i da poruke predsednika dele društvo, umesto da ga ujedinjuju.

- Da mi živimo u normalnoj državi i da je ovde normalan sistem, imali bismo predsednika svih građana, a ne čoveka koji pokušava da zloupotrebi svako svoje gostovanje za stranačku kampanju. On je čak završio svoje poslednje gostovanje sa sloganom liste Srpske napredne stranke - izjavila je Rokvić.

Ona je predočila da je udružena opozicija apsolutno spremna za izbore i da će imati bar dva kontrolora na svakom mestu u Srbiji.

- Nije ni bilo teško naći kontrolore, ljudima je dosta svega ovoga, svi žele da se uključe kako se sprečile izborne mahinacije - istakla je Rokvić.

Kampanja opozicije počela je iz Niša, a kako je objasnila Rokvić, oni će nastaviti da što više mesta u Srbiji jer je svako mesto podjednako važno.

- Građani na terenu su oduševljeni kad nas vide jer nemaju gde drugde, oni žele da čuju rešenja koja mi imamo na aktuelne probleme - izjavila je Rokvić.

Ona je ocenila da je na porastu broj mladih koji žele da izađu na izbore i koji ne vide budućnost u Srbiji sa aktuelnom vlašću koja je vodi u propast.

- Mislim da treba još više da radimo na tome da se obraćamo mladima i u okviru koalicije Srbija protiv nasilja i Narodnog pokreta Srbije imamo program kako da poboljšamo položaj mladima - zaključila je Rokvić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Gol(f)man

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati