Izbori 2024

Milan Zarić

05. 11. 2023. 07:00 18

Macura nekad: SNS nas vodi u bedu, glasaj protiv Vučića!

Onog trenutka kada je Republička izborna komisija proglasila listu Srpske napredne stranke, ne prestaju komentari na račun kandidata naprednjaka za narodne poslanike. A jedna od onih koja je privukla najviše pažnje svakako je Tatjana Macura, koja je zauzela visoko 22. mesto na listi SNS.

Ime Tatjane Macure je bitno zbog toga što se nekada predstavljala za tvrdokornu opozicionarku. Znala je da kritikuje Vučića, što na društvenim mrežama, što u medijima. Ali, za Macuru su se očigledno vremena promenila, pa je promenila ploču.

A kako je nekada pričala o naprednjacima?

Već smo pisali koje je reči koristila kada je pominjala Vučića. Za predsednika Srbije je pisala da je "šonja", ali nije to sve...

Sada je i te kako zanimljiv njen tvit iz 2017. godine, uoči predsedničkih izbora, kada je Vučić bio kandidat naprednjaka za prvog čoveka države.

- Ovi izbori su zaista referendum o Vučiću. Srbija nije samo siromašna. Ovaj režim nas brže, bolje i jače vodi u čistu bedu - napisala je tada Macura uz hešteg "Glasaj protiv AV".

I nije to bio jedini njen komentar tog 16. marta 2017. godine.

- Crna Trava ima manje od 2.000 stanovnika. Pustoš. Jedva opremljena prodavnica. Da li Vučić veruje da mu oni veruju da žive bolje - napisala je tada ona i dodala:

- Sa RTS Vučić šalje poruku - prosečna plata je velika, to što nemate - do vas je, vi ste krivi, povucite se u svoja četiri zida. Beda.

Sve je to bilo pre sada već dalekih šest godina. U međuvremenu je Tatjana Macura obukla naprednjačko odelo i postala je visoko kotirana na listi Srpske napredne stranke.

Sada će u Skupštini istog tog Vučića kog je kritikovala uzdizati u nebesa i kidisati na opoziciju. Jer, tako poslanici SNS funkcionišu...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati