Izbori 2024

Direktno.rs [ Izvor: Nova.rs ]

03. 11. 2023. 17:09 63

Bivši opozicionar Dejan Bulatović na listi SNS!

Republička izborna komisija proglasila je listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", a nju predvode Miloš Vučević i Ana Brnabić. Među prvih pet su još istoričar Dejan Ristić, Marija Zdravković i Vladimir Orlić, a zanimljivo je da se na ovoj listi, između ostalih, nalazi i bivši opozicionar Dejan Bulatović, koji je na 41. mestu.

Među 10 na listi su i operska pevačica Ljubica Vraneš, violinista Jovan Kolundžija, poslanica Marina Raguš, profesor Stojan Radenović, a na desetom mestu je Dejan Tomašević, koji je po zanimanju, kako se navodi, ekonomista.

Na listi je i Nikola Selaković, ministar u tehničkom mandatu, kao 11. na listi, a dva mesta niže je Arno Gujon. U vrhu, kao 14. na listi je Nevena Đurić, zatim slede Milenko Jovanov i general u penziji Predrag Bandić, a 17. na listi je Sanja Džajić.

U igri za poslanički mandat je i Zlatibor Lončar, kao 19, dok je mesto niže košarkaš Željko Rebrača. Advokat Vladimir Đukanović je 21. na listi, dok je Tatjana Macura, nekadašnja funkcionerka Dosta je bilo i članica udruženja "Mame su zakon" 22.

Na listi su i Petar Petković (23.), zatim bivši predsednik Srpske liste Goran Rakić (27.), Nebojša Bakarec (34.) i Milan Krkobabić (35.).

Tu je i Miloljub Albijanić, nekadašnji član Predsedništva G17 plus, koji je 40. na listi, zatim bivši opozicionar Dejan Bulatović (41.), koji se u Skupštini istakao napadima na opoziciju, ali i sipanjem pohvala na račun Srpske napredne stranke, kao i Radoslav Milojičić Kena koji je na 46. mestu.

Na listi su i Nada Macura (68.), Stefan Krkobabić (70.), ali i Ivana Stamatović (68.)

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 63

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati