Izbori 2022

Direktno.rs

03. 04. 2022. 23:09 15

Janković: Gotovo sigurna pobeda u Beogradu!

Vladeta Janković, nosilac liste koalicije "Ujedinjeni za pobedu Beograda" na gradskim izborima, rekao je da je pobeda udružene opozicije gotovo izvesna.

- Tačne cifre još nemamo, ali sigurno znamo da je izlaznost prevazišla najoptimističnija očekivanja. Gotovo sigurno smo izvojevali pobedu u Beogradu. Ali je mnogo manje sigurno da li će naprednjaci biti spremni da priznaju poraz. Zabrinjava me činjenica da je RIK rano završio rad - rekao je Vladeta Janković i dodao:

- Na beogradske izbore je izašlo 925.000 ljudi, to je preko svih očekivanja.Ja sam ovu vrstu energiju i dobre volje kod građana osetio jedino pre 22 godine, septembra 2000. Tačno se osetila ta vibracija. Samo ne bih voleo da ne radimo ono što smo morali da radimo između 24. septembra i 5. oktobra, kako bismo odbranili rezultat izbora - poručio je Janković.

Upitan da li je spreman na saradnju sa koalicijom NADA, Janković je rekao da je lider te koalicije Miloš Jovanović ranije izričito rekao da ne namerava da ide u koaliciju sa SNS-om.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati