Izbori 2022

Direktno.rs

03. 02. 2022. 10:45 119

Novo pojačanje SNS: Loto devojka Suzana Mančić

SNS je pored svojih starih lica, folk pevačice Vanese Šokčić, dizajnerke Suzane Perić i iskusne preletač-političarke Andrijane Avramov, dobio i novo pojačanje, nekadašnju TV voditeljku i loto devojku Suzanu Mančić.

Srpska napredna stranka dobila je pojačanje pred izbore 3. aprila i to u beogradskoj opštini Stari grad. Kako se može videti na fotografijama, Šokčić, Perić i Avramov su posetile prostorije SNS Stari grad i pozirale sa novim pojačanjem naprednjaka, Suzanom Mančić.

Mančićevoj će iskusnije SNS koleginice, koje su već poznate po svom angažmanu, sigurno uputiti u posao. Najviše će joj od pomoći biti poslanica SNS Andrijana Avramov, koja je najpre bila u LDP-u, da bi zatim prešla u DJB preko kojeg je dobila poslanički mandat, da bi odmah nakon toga otišla u naprednjačku ligu.

SNS je izgleda počeo da igra na svoje stare karte pred izbore, guranjem poznatih ličnosti koje im pružaju podršku u prvi plan i priključivanjem novih ljudi poput Mančić.

Koliko će im to pomoći, videćemo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 119

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati