Beograd

[ Izvor: Nova.rs ]

16. 08. 2024. 13:27 72

Jeziv prizor u Beogradu na vodi: Srušio se deo fasade - za ovaj raspad su plaćali 8.000 evra po kvadratu (FOTO)

Beograd na vodi nastavlja da šokira.

Prizorima Beograda na vodi koji ruše iluziju o elitnom beogradskom naselju upravo je priključena fotografija, navodno napravljena u četvrtak - i ona potvrđuje da se nove građevine, koje se gomilaju uz reku menjajući profil prestonice, doslovno raspadaju i pre nego što su završene.

- Beograd na vodi jutros, stavili paletu keramike i sve je palo. Nema armature na terasi - navodi Eko straža na svojoj stranici uz fotografiju sa lica mesta.

Inače, pričamo o kraju za koji se ponosno ističe da je tu najskuplji kvadrat bio 10.350 evra, gde je "prosek" oko 8.000, a po aktuelnim oglasima cena najjeftinijih stanova kreće se od 250 do 280 hiljada evra.

- Koliko bi koštao kvadrat da ima armature? - započela je paljba crnohumornih fora, uz pesmu: "Tamo su kuće od čokolade, prozori su od marmelade… Tamo svako radi ono što hoće..."

"Ajd’ ne budimo cepidlake… Ne može i putevi, i rudnici, i leteći taksi… Pa negde mora da se uštedi", "Zabranjen izlazak na balkon težima od 100kg", "Znači ne sme da se kiseli kupus u buretu na terasama", a u tom pravcu ide i preporuka budućim stanarima da se ne naslanjaju na zidove.

Jer, zapravo, ovde bi trebalo neko da živi. Ili ne?

"Ako ove terase što su pale nisu imale armaturu, onda i ove što su ostale takođe nemaju. Ko će to da sanira?", pitaju se ljudi, mada već odgovor ni ne očekuju. "Mi sa našom nakaradnom gradnjom i nadogradnjom možemo samo da molimo Boga da ne bude zemljotresa".

"Prosto da ti bude drago što živiš u stanu koji je građen kada su se poštovali standardi gradnje", konstatuju s druge strane. Poručuju: "Srećni smo mi koji nemamo para za te stanove".

Međutim, jasno je da nema bezbednih u takvom sistemu.

- Ovi stručni kadrovi ne znaju da treba da postave armaturu na terasu a hoće da kopaju litijum. Danas se urušava terasa, sutra će ekosistem - jedan je od komentara.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 72

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati