Beograd

Direktno.rs

31. 07. 2024. 15:29 5

SSP: SNS za poslednji čin u izbornoj krađi iskoristila Bastaća, za kog su rekli da je "mafijaš kome nije mesto u politici"

- "Kriminalac koga majka retko rađa", kako je Vučić nazivao Marka Bastaća 2019. godine, sa odbornicima sa svoje liste i SNS odbornicima Starog grada izabrao je Radoslava Marjanovića za predsednika opštine posle lažnih junskih izbora. Za poslednji čin u izbornoj krađi Starog grada su iskoristili Bastaća za koga su objašnjavali da je "mafijaš kome nije mesto u politici" - izjavio je Vladimir Marković, predsednik OO Stranke slobode i pravde Star grad, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Ipak, pokazalo se da ima mesta za sve koji su spremni da pogaze sva načela i glasove Starograđana da bi ugrabili "malo vlasti" za sebe. Ruka ruku mije, obraza nigde, a građani ispaštaju. Oni nisu važni, važno je biti na vlasti po svaku cenu. U jeziku kojim se SNS i Bastać sporazumevaju reči poput etike, skrupula, poštenja ne postoje.

Tako je i Nedeljko Jovanović, na čijoj adresi su upisana čak 42 fantomska birača, nagrađen za izbornu prevaru, pa je ponovo izabran za člana opštinskog Veća. I nisu samo oni krivi za ovo stanje, nego i opozicione stranke koje su rešile da prekrše svoj potpis, ne nastave sa borbom za izborne uslove i izađu na lažne izbore. Danas je jasno da njih zanima samo vlast, lični interesi i bogaćenje na štetu Starograđana", zaključio je Vladimir Marković, predsednik OO SSP Stari grad.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati