Beograd

Direktno.rs

13. 07. 2024. 16:12 5

"Predsednik opštine govori protiv Mosta na Adi jer je sagrađen u vreme Đilasa"

"Dugo smo se šalili pričajući da bi SNS najradije srušio Most na Adi jer je izgrađen u vreme gradonačelnika Dragana Đilasa. Slušajući šta je na sednici skupštine opštine Savski venac govorio Miloš Vidović, dosadašnji i budući predsednik opštine Savski venac, postoji realna opasnost da šala postane zbilja", istakla je Nina Umićević, predsednica Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde Savski venac.

- Verovali ili ne, Miloš Vidović, koji je pre izbora za predsednika opštine bio zaposlen u kladionici, u svom govoru je veći deo posvetio besmislenim pričama kako je Most na Adi ugrozio građane Savskog venca. Ova vlast za deceniju nije sagradila nijedan most u Beogradu, a kritikuje most koji je sagrađen za nešto više od tri godine. Most koji je postao simbol Beograda i koga je Diskaveri kanal proglasio za najveći građevinski projekat u Evropi 2011. godine. Nije ni čudo da je SNS protiv njega jer je sve simbole rasprodao ili namerava da ih ruši - rekla je Umićević.

- Umesto da objasni zašto se ruše Generalštab i Sajam i kako će se to sprečiti, Miloš Vidović seje mržnju prema neistomišljenicima. Nažalost, ova vrsta ponašanja samo pokazuje koliko su daleko naprednjaci spremni da idu kako bi skrenuli pažnju sa svojih neuspeha. Građani Savskog venca zaslužuju odgovorne i stručne predstavnike, a ne one koji će koristiti svaku priliku za politikanstvo i sukobe - zaključila je Umićević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Doručak na travi

Zoran Živković [02.09.2024.]




Video dana

Beba uspavala tatu

Anketa

Da li će lista "nepodobnih" za ulazak u Srbiju ostati na snazi?

Rezultati