Beograd

[ Izvor: Mediji ]

05. 07. 2024. 11:43 39

"Da se povlačim pred pacovima neću": Šapić isprozivao Vesića

Neću više dozvoljavati da me bilo ko spreči, da zbog mira u kući, završim velike stvari u ovom mandatu, poručio je Aleksandar Šapić, gradonačelnik Beograda, na konferenciji za štampu na kojoj je oštro isporzivao Gorana Vesića.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić naveo je da neće više da trpi Vesićeve frustracije, niti da mu ovaj kukumavči u Srpskoj naprednoj stranci. Podsetio je da je njega SNS pozvala, da ga je tri puta kandidovala za gradonačelnika, da je on podneo veliku žrtvu jer je ugasio svoju parlamentarnu stranku, koju drugi nisu.

- Moj jedini motiv u ovom momentu je ne da imam visok rejting, na izbore više izlaziti neću, ovo mi je poslednji mandat, i jedino što mi je važno je da dam doprinos da ovaj grad bude daleko bolji, a ko god mi bude stao na put na ovaj pacovski način, ja ću mu se suprotstaviti javno - rekao je Šapić.

- Više da se povlačim pacovima, neću, to da zanate - poručio je Šapić.

Nikola Jovanović, predsednik CLS-a, je plaćenik Gorana Vesića, tvrdi Šapić, i kaže da Jovanovićeve reči što treba da se uradi, kapitalno pređe na republiku, što, naveo je, nije istina.

- Da je Vesićeve sposobnosti država bi bila u stanju u kojem je ostavio sportske klubove koje je vodio - naveo je Šapić.

Rekao je da dve dve i po godine ćuti o Goranu Vesiću.

- Ako mu je krivo što nije Gradonačelnik neka se žali SNS-u - poručio mu je Šapić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 39

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Sličnosti i razlike

Zoran Živković [05.07.2024.]




Video dana

Triput seci, jednom meri

Anketa

Ko je najviše razočarao na Evropskom prvenstvu?

Rezultati