Beograd

[ Izvor: Nova.rs ]

26. 12. 2023. 13:22 6

Direktorka "Ribnikara" podnela ostavku

Olga Mitrović, v.d. direktorka beogradske Ogledne osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u kojoj se 3. maja dogodilo masovno ubistvo, više nije na toj funkciji, saznaje Nova.rs.

Ona nije mogla da podnese pritisak s kojim se svakodnevno suočavala na tom radnom mestu i posle nešto više od dva meseca podnela je ostavku. S druge strane, ministarka prosvete u tehničkom mandatu Slavica Đukić Dejanović za naš portal tvrdi da se Mitrovićeva povukla s direktorske pozicije iz "zdravstvenih razloga".

Mesto v.d. direktora Ogledne osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu u kojoj se 3. maja dogodio nezapamćen zločin, kad je učenik ubio devetoro vršnjaka i školskog čuvara, ponovo je ostalo prazno. Olga Mitrović koja je na toj poziciji bila od 4. oktobra, podnela je ostavku.

Mitrovićeva koja je bila učiteljica u ovoj školi dugo godina, nije mogla da podnese pritiske koje je dobijala sa svih strana. To su za Nova.rs ispričali roditelji čija deca pohađaju ovu školu.

- Učiteljica Olga nije mogla da izdrži pritisak i bahatost pojedinih roditelja. Ona je dugo godina zaposlena u ‘Ribnikaru’. Odličan je predavač i pedagog. Škola više nije kao što je bila, samim tim ni ta fotelja više nikad neće biti ista. Svako ko dođe na tu poziciju svesno ulazi u osinjak da se bori za opstanak- tvrdi jedan od roditelja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati