Beograd

08. 12. 2023. 13:24 18

Šapić optužio opoziciju da preti bombama u vrtićima

U više škola, vrtića i nekim institucijama u Beogradu jutros su upućene dojave o postavljenoj bombi. Policija je na tim lokacijama i u toku su provere tvrdnji o postavljenim bombama.

Predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić osudio je neodgovorno ponašanje pojedinaca koji svakodnevno dojavljuju  podmetanje bombi u beogradskim školama i tako maltretiraju decu i zaposlene, ali je istovremeno optužio opoziciju za te gnusne pretnje.

- Najljubaznije vas molim i trudiću se da rečima ne pokažem gnev i bes, koji me je obuzeo kad su mi i jutros javili da ne prestaju dojave o bombama po beogradskim školama, koje već danima traju i kojima se danima maltretiraju sva deca i zaposleni u njima. Apelujem i preklinjem, da prestanete sa ovim i da potražite neko drugo mesto gde ćete skupljati poene pred izbore, a da ostavite škole i decu na miru, jer će se porazboljevati - kaže Šapić i nastavlja u svom maniru:

- Nijedna funkcija nije vredna toga da deca umesto na nastavi moraju da provode vreme van škole, da se smrzavaju i ne daj bože razbole, dok se po proceduri ne proveri bezbednost školskih objekata od prijavljenih eksplozivnih naprava. Maltretirajte mene i sve one za koje smatrate da stoje na putu vaše sreće, ali molim vas ostavite decu na miru. Još jednom apelujem da se oni koji se ponašaju neodgovorno dozovu pameti i da decu isključe iz svega ovoga - rekao je Šapić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati