Beograd

Direktno.rs

19. 09. 2023. 12:35 14

Gođevac: Vučić daje parče po parče Beograda

Aleksandar Vučić je odlučio da nakon 86 godina uništi još jedan simbol Beograda - Sajam. Njega ne interesuje što je sa Sajma emitovan prvi kadar na televizorima Beograđana i to Savskog mosta. Njega ne interesuje tradicija sajma knjiga koji se održava 66 godina, a ni novogodišnji vašar na kome već 60 godina uživaju mali Beograđani. Jedina stvar koja interesuje Vučića i njegov režim jeste profit investitora i Beograda na vodi kome daju parče po parče Beograda - izjavila je Ana Gođevac, potpredsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Beogradu.

- Nije ni objasnio gde će se održavati beogradski sajmovi od sada pa ubuduće? Hoće li Beograd na vodi naplaćivati svoj "najam" za postojeće hale i koliko će koštati građane? Ako neće biti u tim halama, gde će? Sajam je sačekala ista sudbina kao i železničku stanicu koja od jula 2018. godine ne postoji i to posle 134 godine.

- Evidentno je da SNS gleda Beograd kao miraz za Beograd na vodi. Zato tražimo izbore jer građani zaslužuju vlasti koja više brine o njihovim novčanicima nego o računima investitora kome poklanja naše simbole da bi na tom mestu dizali solitere - izjavila je Ana Gođevac, potpredsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Beogradu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati