Beograd

Direktno.rs

31. 07. 2023. 10:02 1

CLS: Rokovi za metro već probijeni za godinu i po

Direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović izjavio je da još nije potpisan ugovor o izgradnji depoa za metro na Makiškom polju, iako je inicijalni rok bio februar 2022. godine.

Jovanović je dodao da to predstavlja probijanje najavljene dinamike od čak godinu i po dana, i to već u najranijoj fazi gradnje metroa.

Direktor CLS-a, koji je i nekadašnji gradski odbornik, naveo je da je ministar finansija Siniša Mali u novembru 2021. godine, prilikom potpisivanja ugovora za nasipanje Makiškog polja, izjavio da će ugovor za izgradnju depoa biti potpisan u februaru 2022. godine, a da će te iste godine u novembru početi i radovi na njemu.

„Ovakvo probijanje rokova ukazuje na loše planiranje radova, slabu koordinaciju između republičke i gradske vlasti, ali i na verovatne probleme sa finansiranjem projekta“, kazao je Jovanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati