Beograd

Direktno.rs

22. 05. 2023. 11:19 11

Evo kako šerif u Pećincima maltretira ljude (FOTO)

Narodni poslanici Demokratske stranke Dragana Rakić i Srđan Milivojević otišli su danas u Pećince da bi sprečili rušenje prilaznog puta ka servisu koji pruža usluge tehničkih pregleda vozila. Rušenje ovog puta naredio je lično predsednik ove opštine Milorad Pantić Luki, građanima poznati kao predsednik opštine koji ne dozvoljava da dete ide u vrtić samo zato što su roditelji članovi opozicione stranke.

Dva su razloga zašto je Milorad Pantić Luki, predsednik opštine Pećinci, naredio rušenje prilaznog puta ka ovom servisu. Prvi je to što je vlasnik ovog servisa član Demokratske stranke, a drugi je to što i Luki poseduje servis koji pruža iste usluge.

Ovo je još jedan primer represije i nasilja režima nad svim slobodnomislećim građanima Srbije.

Građani Srbije u većini gradova masovno izlaze na mirne skupove "Srbija protiv nasilja", a sve sa ciljem da se izbore za društvo i državu bez nasilja i medija koji ga promovišu. Sledeći mirni skup "Srbija protiv nasilja" biće u subotu 27. maja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Čips

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati