Beograd

[ Izvor: Nova.rs ]

21. 02. 2023. 13:30 6

Šapić napao Milu Popović

Na današnjoj sednici Skupštine grada Beograda usvaja se 11 i incira izrada 15 novih planova detaljne regulacija. Raskida se ugovor s Busplusom, a na dnevnom redu je i pokretanje projekta Beogradska kartica.

Zbog nagomilanih dugova javnog komunalnog preduzeća iz Lazarevca grad Beograd stavlja pod hipoteku baš parcele u Bara Revi, gde se do nedavno protestovalo. Odbornici će govoriti i o zagađenosti vazduha.

Rasprava sa prethodne sednice između gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića i šefice odborničke grupe "Ujedinjeni" Mile Popović nastavljena je i ovog puta.

- Čemu nervoza? Zašto se ljutite kada pitam ko ste vi? Ne smeta vam da nas sve prozivate. Ja vas niti prozivam. Legitimno je da ste ovde glasnogovornik Dragana Đilasa, ali način na koji vi govorite je neprihvaljiv. Vi niste radili ni u jednoj stranoj firmi, radili ste kod Dragana Đilasa. Bili ste predsednik Skupštine Stari Grad, a u struci nikada niste radili. Je l' se sramite vaše koleginice, čemu nervoza? - izjavio je Šapić.

Nakon verbalnog napada Aleksandra Šapića na Milu Popović, Skupštini se obratio i odbornik Marko Dimić iz SSP koji je poručio da se Šapića niko ne plaši.

- Gradonačelnika se niko ne plaši, koliko god vi pretili i ucenjivali i ponašali se prema Mili Popović mi vas se ne plašimo. Taj problem koji vi imate sa ženama gospodine Šapiću ćete morati sami da rešite - rekao je Dimić.

Odbornik Demokratske stranke (DS) Filip Tatalović poručio je da je izmena trase metroa u sukobu sa zdravim razumom.

- Ovde ima gomila tačaka sa kojima se ne slažemo, pre svega oko trase metroa, što je u sukobu sa zdravim razumom. Zbog dugova JKP Lazarevac stavlja se hipoteka u Bari Reva. Gradonačelnik je govorio o privatizaciji teme ekologije... Politika je upravljanje opštim dobro. DS je politička stranka i ona smatra da je ovo političko pitanje i mislim da ne treba da pravimo nešto od toga da je politika ružna reč. Razlog zašto je politika ružna reč je ponašenje vlasti. Ljudi, vi govorite o prošloj vlasti, ali vi ste prethodna vlast... A vama svaka čast, vi ste u SPS sve vreme (Nikodijeviću) - izjavio je Tatalović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati