Beograd

Direktno.rs

29. 11. 2022. 16:12 1

Nespojivo kršenje zakona i funkcija gradonačelnika

Povodom današnje vanredne sednice Skupštine Grada Beograda na kojoj će se raspravljati o smeni gradonačelnika Aleksandra Šapića šefica odborničke grupe Ujedinjeni - SSP, PSG, PREOKRET, SLOGA Mila Popović je rekla da će se danas konačno videti ko od odbornika prihvata da gradonačelnik Beograda bude osoba koja krši zakon i istakla da je 39 odbornika iz odborničkih grupa Ujedinjeni, Moramo, Ne davimo Beograd, BeDem DS i Narodna stranka jasno reklo da su kršenje zakona i funkcija gradonačelnika nespojivi - navodi se u izjavi šefice odborničke grupe Ujedinjeni - SSP, PSG, PREOKRET, SLOGA Mile Popović, koju prenosimo u celosti.

- O nelegalnoj gradnji Šapićeve kuće od 403 m2 i nezakonitoj legalizaciji iste, pisali su i novinari BIRN-a sa podnetim dokazima, i o tome će se danas na sednici govoriti. Ukoliko SNS većina pokuša da izbegne da da jasan odgovor na pitanje - da li gradonačelnik koji krši zakon može da bude na toj funkciji ili ne, ostaće upamćeni kao neko ko je pokrovitelj čoveka koji krši zakon i podržava divlju nelegalnu gradnju u Beogradu i kao ljudi kojima je zaštita stranačkih kadrova važnija od interesa građana i koji pribavljaju ličnu korist preko leđa Beograđana -  dodala je Popović i zaključila: - Svima u Beogradu je jasno da se ovde ne radi samo o Aleksandru Šapiću, već o SNS vlasti koja već devet godina uništava Beograd i ovom gradu su potrebni novi izbori. Mi ćemo izbore imati sledeće godine. Samo tako Beograd će prodisati i profunkcionisati. Vrteška u kojoj se smenjuju Mali, pa Radojičić, Vesić i Šapić, ne može doneti promene na bolje Beogradu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati