Beograd

Promo

21. 11. 2022. 16:23 0

Haris Crepe - Poslastice ukusnije od palačinaka

Ukoliko ste iskreni ljubitelj slatkiša i pravi sladokusac, prvo što bi trebalo da vam padne na pamet kada su u pitanju slatki ukusi jesu palačinke. Mnoštvo različitih ukusa, pregršt kombinacija koje mogu da se naprave i savršeni spoj voća i čokoladnih preliva sigurno oduševljavaju sva vaša čula. Međutim, tako posebne kombinacije i ukusi danas retko gde mogu da se probaju, budući da su svi posvećeni tradicionalnom pravljenju palačinaka koje se uglavnom sastoje od jednog namaza. Zahvaljujući Haris poslastičarnici, situacija u Beogradu je drugačija.

Haris Crepe će na vaš sto izneti najsavršeniju kombinaciju ukusa, a takav spoj do sada sigurno niste nigde probali. U pitanju su poslastice mnogo ukusnije od palačinaka, koje će na vas ostaviti snažan utisak. Zbog toga, Haris restoran jedan je od najpoznatijih u Beogradu, a palačinke Beograd su jedne od najlepših koje se prave na našim prostorima. Međutim, postoji velika razlika između ukusa koje sa ljubavlju stvara Haris poslastičarnica i tradicionalnih palačinaka na koje ste sigurno već navikli. U čemu je stvar i na koji način ovi ukusi privlače svakoga, otkrićemo vam u nastavku teksta.

Krepe - Najlepši ukusi na našem području

Iako ste sigurno već čuli za čuvene krepe koje sve više osvajaju ljubitelje slatkih poslastica, ukuse kakve nudi Haris restoran sigurno niste probali do sada. Krepe koje svakodnevno stvara tim profesionalaca u ovom restoranu predstavljaju raj za sve sladokusce, a ukusi koji se nude se ne zaboravljaju. Iako su u ponudi i slane krepe, slatke krepe su ono po čemu se odlikuje ovaj restoran, budući da najlepše krepe možete upravo tu probati. Zahvaljujući načinu pripreme i specifičnosti koje imaju, krepe prete da postanu najpopularniji slatkiš na našim prostorima.U Haris restoranu, krepe se mogu služiti sa potpuno različitim sastojcima te na taj način možete doživeti neverovatan spoj ukusa. One se mogu do detalja prilagoditi vašim željama i afinitetima, a sigurni smo da ćete u mnoštvu ponuda pronaći onu koja vama najviše odgovara. Različiti voćni i mlečni namazi, sirupi od potpuno svežeg voća i čokoladni prelivi mogu upotpuniti vašu omiljenu poslasticu i dati joj poseban ukus. Savršena kombinacija sastojaka i dugogodišnje iskustvo koje prati ovaj restoran, svedoče o tome da se u Haris poslastičarnici definitivno spremaju najukusnije krepe u gradu.

Ono što se potpuno razlikuje od ostalih ponuda krepa u gradu ali i šire, jeste mogućnost da sami odaberete koje sastojke želite da vidite u svom tanjiru. Na taj način možete sami stvoriti svoju magiju i odabrati ukuse koje vi najviše volite. Cena slatkih krepa zavisiće od vaših želja i ukusa koje tražite, a okvira cena biće oko 600 dinara, u zavisnosti od količine i veličine krepe. Međutim, u restoranu postoje i specijalne ponude krepe, namenjene za najveće gurmane. Njihova cena kreće se između 900 i 1200 dinara.

Američke palačinke - Savršena kombinacija različitih ukusa

Ukoliko ste odlučiti da probate najlepše američke palačinke u gradu, na pravom ste mestu. Haris restoran nudi svojim posetiocima savršenu kombinaciju različitih ukusa, čime ćete probuditi sva vaša čula. Način pripreme američkih palačinaka i zanimljivo poigravanje sa ukusima navešće vas da ove palačinke postanu omiljene, a Haris restoran najbolja destinacija na kojoj ste okusili ovaj specijalitet. Pored toga, prijatan ambijent u centru grada omogućiće vam da potpuno uživate u američkim palačinkama i ukusima koji se pamte. U velikoj i bogatoj ponudi američkih palačinaka sami možete izabrati prelive i ukuse. Na taj način možete izabrati savršen javorov sirup kao preliv, orašaste plodove ili kikiriki puter kao najlepši dodatak, ili preliv od čokolade kao potpuni užitak.Slatke američke palačinke u Haris restoranu koštaju oko 600 dinara, a ukus koji budete tada osetili ostaće u vašim nepcima zauvek. Stoga, ne libite se da svaki put probate različite kombinacije i osetite lepotu slatkih sastojaka. Američke palačinke biće glavna zamena za tradicionalne slatkiše na koje ste već odavno navikli, te će vam ovaj nov ukus pružiti pravo osveženje. Specifične ukuse i spojeve možete odabrati i sami, te ćete na taj način uživati u gotovo neočekivanim kombinacijama i ukusima koji ostavljaju bez daha.Činjenica je da su palačinke omiljena poslastica mnogih, te da su one kao slatkiš rasprostranjene širom sveta. Međutim, izuzetno je važno znati gde se mogu probati one najlepše palačinke i gde će ukus biti fantastičan. Zbog toga, mi vam nudimo restoran Haris, kao najpoznatiju lokaciju na Obilićevom vencu, gde će sva vaša čula uživati. Bilo da ste ljubitelj slatkih krepa, savršenih kombinacija američkih palačinaka, sladoleda ili mnogih drugih poslastica, Haris Creperie pružiće vam sve što budete želeli. Vaše je samo da krenete putem Obilićevog venca i uživate u savršenim ukusima u centru grada.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati