Beograd

Direktno.rs

19. 11. 2022. 08:47 11

Odgovor Popović Dverima: Ako ne mi, ko? Ako ne sad, kad?

Mila Popović, predsednica GrO Stranke slobode i pravde Beograd i šefica odborničke grupe Ujedinjeni - SSP, PSG, Preokret Sloga Mile Popović, reagovala je na izjavu Radmile Vasić iz Dveri u kojoj je sitakla da "U Beogradu postoji i patriotska opozicija, a ne samo levo-žuta".

- Teško je razumeti ljude koji ne znaju šta govore. Još teže one koji ne znaju tačno šta hoće da kažu. Zato ću pokušati da pomognem svima koje interesuju misli gospođe Vasić da je razumeju. Da bi to uspeli važno je da znaju nekoliko činjenica - izjavila je Mila Popović i nastavila:

Činjenica br.1 - dokazano je da je Aleksandar Šapić prekršio zakon.

Činjenica br.2 - opozicija smatra da čovek koji krši zakon ne sme da bude gradonačelnik.

Činjenica br.3 - zahtev za tu smenu Dveri nisu potpisale iako smo ih zvali, pre toga su tvrdili da se nisu pridružili, jer ih kao nismo zvali.

Činjenica br.4 - odbornici i poslanici se politikom bave zbog građana i iz uverenja, a ne zbog poslanika i odbornika drugih stranaka.

Činjenica br. 5 - Levo - žuta koalicija ne postoji, samo naprednjaci demokrate nazivaju žutima.

Činjenica br.6 - Većina odbornika koja je podnela inicijativu nikada nije obavljala javni posao.

Sada, kada sve znamo, lako je da zaključimo da predstavnicima Dveri ne odgovaraju novi izbori i da misle da ima vremena. Mi mislimo da nemamo vremena za čekanje i rukovodimo se maksimom "Ako ne mi, ko? Ako ne sada, kada?"

To je zato što naša ideja nije da statiramo, već da preuzmemo odgovornost, promenimo sistem koji ne radi za ljude i onemogućimo povratak na vlast ovih koji danas kradu budućnost Srbije - izjavila je Mila Popović, predsednica GrO Stranke slobode i pravde Beograd i šefica odborničke grupe Ujedinjeni - SSP, PSG, Preokret Sloga. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati