Beograd

[ Izvor: Mediji ]

09. 06. 2022. 12:09 0

Dojave o bombi u Matematičkoj gimnaziji i tržnom centru "Big"

Matematička gimnazija u Beogradu jutros je dobila anonimnu dojavu o postavljenoj bombi, a dojava je stigla i na adresu u Tržnog centra "Big" na Karaburmi.

Mejl sa pretećom porukom gimnaziji stigao je jutros oko 6 i 30 časova i to je treći dan zaredom da stižu dojave. U Tržnom centru "Big" takođe je zbog dojave o bombi obustavljen rad svih prodavnica.

Na području Beograda juče je 214 osnovnih i srednjih škola dobilo dojave o postavljenom eksplozivu, a kontradiverzioni pregled još uvek nije obavljen u 34 osnovne i šest srednjih škola.

Načelnik Školske uprave za grad Beograd Dragan Filipović rekao je da očekuje da kontradiverzioni pregledi budu završeni tokom prepodneva.

Obrazovne ustanove u Beogradu i prethodnih dana su dobijale anonimne dojave a policija je, posle kontradiverzionih pregleda utvrdila da su sve bile lažne.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati