Beograd

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

17. 05. 2022. 12:05 3

Uklonjen ringišpil u Ovči, decu "izbacivao" na put (VIDEO)

Nakon uznemirujućeg snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a na kome se vidi kako jedan ringišpil na vašaru u Ovči delom prelazi na kolovoz dok je u radu, a decu u zamahu obilaze automobili, reagovala je policija.

Zastrašujući video iz Ovče je uplašio sve, a posebno roditelje, jer na njemu se vide deca koja se vrte i izleću pred automobila koji su u pokretu. Ova objava pokrenula je lavinu komentara.

"Selo Ovča. Bezbednost na prvom mestu", piše ispod objave na kojoj se vidi ringišpil koji je postavljen tik uz ulicu i deca koja se na tom ringišpilu voze. Ništa ne bi bilo sporno da deca ne izleću bukvalno pred automobile. 

"Sačuvaj bože", "Luđi su mi roditelji", "Doživotna za roditelje i genija koji je to postavio", "Ruski rulet", "Koga spiči auto dobija gratis vožnju", "Ovo samo kod nas ima", samo su neki od komentara na ovom snimku.

Saobraćajna policija je u saradnji sa Komunalnom milicijom identifikovala vlasnika ringišpila, muškarca starog 50 godina.

Ringišpil je uklonjen danas nešto pre 11 sati, a protiv vlasnika je podneta prekršajna prijava. On je, kako pišu beogradski mediji, imao rok od svega 30 minuta da ukloni opasni ringišpil.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati