Beograd

Direktno.rs

03. 04. 2022. 15:48 35

Aleksandar Kalezić je batinaš koji je pretukao Grbovića (FOTO)

Predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović danas je pretučen u naselju Nova Galenika u Zemunu, ispred biračkog mesta, kada je uhvatio nepoznate osobe sa duplim biračkim spiskovima. Tom prilikom mu je rasečen deo glave i ima hematom.

Grbovića je napalo sedam, osam huligana, oborili su ga na zemlju, udarali su ga pesnicama i šutirali ga, dok su njegovoj verenici izbili telefon iz ruku.

Nedugo nakon toga je na lice mesta došla i policija, međutim nije smela da uđe u prostorije odbora SNS na Galenici i mesne zajednice kako bi identifikovala napadače, poručio je Pavle Grbović.

A jedan od batinaša koji je pretukao Pavla Grbovića jeste Aleksandar Kalezić (31 godina), ranije je bio prisutan u akcijama Srpske napredne stranke Zemun, čemu u prilog svedoči i fotografija na sajtu SNS Zemun, kada je pomenuti huligan na slici na kojoj su se naprednjaci pohvalili kako "plato oko mesne zajednice na Novoj Galenici".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 35

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati